God morgon!!

-Idag är jag verkligen uppe med tuppen, men gäsp vad trött jag är :)

Gårdagen blev som ni kanske förstår helt underbar och jag somnade väldigt lätt igårkväll - utmattad. Efter rekryteringsträffen (som för övrigt inte var mycket att hurra över) åkte vi som sagt ner till ridskolan i Järpen. Väl där red jag Fantasy (Linnéas häst) en sväng. Joggade runt med han på banan i en halvtimme ungefär och efter det var jag helt slut, hihi. Hade då inte suttit på en häst sen jag tränade Bobo i sommras och det är alltså ett halvår sen. -Muskler och kondis tack!!!
Efter ridningen tog vi oss vidare till Ridskolan på Tanne, Östersund och där var det Anna's tur att rida runt en sväng och bli trött i kroppen. På hemvägen blev det McDonald's en sväng och vi var hemma i Åre strax efter tio igårkväll.
Med andra ord; - PUH, vilken dag!!! Men den var riktigt härlig och rolig och att solen sken hela dagen gjorde ju saken 1000ggr bättre :)

Nu är jag påväg till jobbet där det blir långpanna idag. Hemma igen först ikväll :( Solen skiner utanför, men jag får försöka leva på gårdagen. Ha en fin dag!!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »