Grattis Helena!!

Jag kom aldrig iväg till backen idag heller. Fastnade framför skidskyttet som sändes på dumburken istället :) -Grattis Helena till andra platsen! Hon är grymt duktig den tjejen! Efter skidskyttet gick jag och Mattias en promenix på sjön i solen och när vi kom hem var det hans tur att få håret fixat. Hemma-klippning och toning och nu är han som ny igen, hihi ;)

Nu ikväll har jag varit en sväng med Anna på stallet i Björnänge. Tittat på när småtjejer skumpat runt på småhästar, men det var mysigt det med! Har kanske en grej på gång nu vad gäller hästarna, får avvakta ett tag och se vad som händer men det kan blir bra. Återkommer om saken!

God natt på er!Helena till vänster på pallplatsen - http://www.aftonbladet.se/sportbladet/
Kommentarer

Hej Malin! Din forna granne på Granstigen här. ;) Idag är dagen då jag erkänner att jag är en av dina smygläsare här på bloggen haha. Härligt att höra att du har det bra! :D Hoppas du inte misstycker angående mitt smygläsande, I can't help myself. Det var ett litet tag sedan jag såg till dig (those days på Granstigen är ju tyvärr long gone :) Hehe), men jag hoppas verkligen att allt är bra och att det förblir bra fortsättningsvis också! Take care!

» angel

jättefin blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »