Barnvagn Quinny Zapp

Hej alla söta!

I
morse när käre Daniel var på besök hade han med sig en helt ny barnvagn till oss. Med kommentaren "vi behöver den inte, så ta den om ni vill ha den annars får ni göra er av med den" fick vi alltså en superfräsch vagn som fortfarande låg nedpackad i sin kartong, helt oöppnad. -Tusen, tusen tack säger vi!

Det är en sittvagn så den kommer inte användas till en början men kommer bli en perfekt resevagn i framtiden! Den blir verkligen superliten när den är ihopfälld + att det följde med en smidig väska till den. Dessutom så passar vårat babyskydd i chassit - vilket garanterat lär användas av oss nu i början när man ska någonstans på kortare ärenden!


Perfekt "resevagn" om ett år eller två!Perfekt "handla-på-Ica-vagn-och-liknande" som kommer användas direkt från start!

Tack och bock igen, det var alldelles för mycket ♥
Kommentarer

Jäklar va snällt :O Super att babyskyddet passa!

» frida

Fin blogg:D

Gud vad snällt =) Ser ut att vara en riktigt smidig vagn! Perfekt ju! =)

Jo, det är inte så långt kvar nu tills vi flyttar, men dagarna går ju inte direkt snabbt! ^^ Jo, jag har ju mina föräldrar och killen och så satt har ju hjälp :D

Mamma Mia

Daniel och Lena är så snälla och rara! Tänk att Daniel ska bli "plastmorbror" ;)

» Linda

Gud vad snällt! Och praktiskt med "handla-på-ica-vagn". Vårat skydd passar också sådär, himla bra.

Ja, man ju hålla koll på de kampanjer som kommer upp i alla fall :D Är det något man ändå ska köpa kan man få det till bra pris!Vad snällt! Vagnen ser jättesmidig ut. Bra att ha som resevagn.KRAM

» Linda

Vad hærligt!! En sån vagn saknar jag lite.. vi har bara vår "vanliga" vagn och nær man bara ska springa in i affæren 5min så ær det lite bøk att dra ut den och lite tungt att gå och bæra både bilstolen och kundkorgen. Nu tar jag mest en vagn och sætter ner bilstolen dær och en kundekorg och handlar..

Klickar man fast babyskyddet i chassit på vagnen? Vet du om det ær standard på de vagnarna eller om de har køpt någon speciell modell?

Värsta bra, gratis är ju toppen!! :) Vi har ju samma babyskydd och kan även vi göra som ni fästa babyskyddet på chassit! Så smart!!! :-) Ni skulle ha en phil & teds va? Synd att man inte kan fästa på den men nu spelar det ju ingen roll när ni har den här o fästa den på..haha, tack för att du redde ut mina funderingar kring alla dessa läkarbesök. ;-) skönt att det såg bra ut! Jobbigt med att krångla med att besöka olika ställen hit och dit...:/Stor kram på dig!

Sötis!


Camilla - Mamma till Leo

Verkligen supersmidigt att ha en sådan där vagn som "extravagn". Super att man kan klicka fast skyddet sådär! Har hört mycket bra om det där märket. Kramar

» lydia

Vilken fin blogg! Hur är allt ? :)

Men gud vad gulligt!! Den ser superduperfin ut verkligen, kanon att ha en sån smidig vagn sen :D Kram

Jaaa hihi alla mina läsare e supersöta=) hur snällt var intedettaa då?!fuskis där!

Hur mår du idag ? :) Är det på g snart ? :D

hej, allt bra?

Superschysst ju :D

Va snällt av han! den lär ju vara skitbra å ha sen om ni ska ut å resa!Okej, ja men då får vi hoppas det fungerar för dig/er! :-)KRAM

» Emma

Perfekt och ha längre fram ju :)

sv: Ja men det är kul att göra det :)

Alltid kul att få lite hälsningar ibland ju!<

Ja det är ju sant, men kan ju alltid komma lite tidigare. Min plutta kom 1 vecka tidigt :)

Jag mår bara bra :) Hur mår du?

kram

Ja gud det förstår jag, tomten kom lite tidigt iår! Supersnällt av han/dom verkligen :DNej, i norge går man jättesällan, tycker det är lite konstigt men antar att det hade varit tätare uppföljning om det varit dåliga värden eller så under graviditetens gång. Men ja, lite oftare hade jag gärna gått, bara för att mäta mage och känna sig ett steg närmare mål hih :D Kram

Men vad grymt! Så snällt, det var ju perfekt! :)

Anonym

lite bortskämd?

Anonym

lite bortskämd?

» malin

Varför tror du att du ska få en stor bebis? Jag tycker inte din mage ser så stor ut =)

Be din bm kolla hur stor hon tror hon är. De brukar kunna uppskatta på ett ungefär.Kram

Jag köpte på panduro hobby. Om du inte har en sån affäre nära dig så kan du beställa gips på deras hemsida! :) Lägger upp bilder på gipsmagen nu förresten!

kram

Ser perfekt ut ju :) vad snälla dom var som gav det till er och lilla. :) ha en bra dag vännen! Kram

Anonym:

Bortskämd med flera nära & kära som älskar oss och ställer upp? Absolut!Bortskämd som att få allt serverat på silverfat? Absolut inte!

Men oj, helt perfekt ju :) gud vad bra!!

Vi använde nästan aldrig vår liggvagn till dottern (om vi inte skulle på längre barnvagnspromenader förstås), använde bara bilbarnstolen på chassit. Supersmidigt när man skulle iväg. Barn somnar ju också gärna i bilen och då slipper man väcka dem när man ska ut!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »