Några kg +

Hej vänner!

H
ar senaste tiden (senast igår) fått flera frågor om hur mycket jag gått upp i vikt fram tills nu under graviditeten. Så nu tänkte jag att medans jag är på julbord och äter upp mig några kilo till får ni gissa hur mycket jag gått upp hittils :)

Så hur många kilo plus av kärlek tror ni jag har lagt på mig?

Gissa nu och var inte blyga, jag lovar att svara ikväll när jag är hemma igen!

För att underlätta lite får ni här min längd och startvikt:
längd: 166cm
vikt: 55kg
Kommentarer
Madde

Vad rolig du är som bjuder lite på dig själv ;) Är ju toksvårt att säga men jag gissar på +12kg!

Du ser inte ut att ha gått upp mycket, men du vägde nästan som jag gjorde innan jag blev gravid men du ser lite smalare ut på korten och jag har än så länge gått upp 12 kilo så jag chansar på 10 kg ? =)

Åååå så fin mage :) Gosh vad man blir sugen efter en bebis nr 2 :)

» Linda

Vi hade precis samma startlängd och vikt faktiskt :) kul! Och eftersom du skrev något om antal kilo i en kommentar hos mig senast så håller jag tyst ;) Himla fin är du, oavsett kilon. Keep up the good work, nu är det inte långt kvar.

» malin

Gissar på 9 kg =)Du ser inte ut att ha lagt på dig speciellt mycket utan mest magen bara, ungefär som jag gjorde. Ja och lite på rumpan la jag på också ;)Kram

jag gissar på 10 kg :)

» Lina

jag gissar på 8 kg!

Vi har också en lista på alla saker som inte är nedpackade än, ordning och reda så ingenting glöms ;D haha!Hmm, jag gissar kanske på 12-13kg, men det är såå svårt :D (själv visar min våg +19kg, blä)

gissar på 15 :)

Gissar på 9 kg :)

» Frida

Mej me hehe :P Har inte tålamod att lära mej photoshop igen, kunde de ganska så bra när ja gick it/media.. men tappa ganska mycket sen då man inte fortsatte me de.. hehe =)Jaa de är som att krypa in i en bebis filt när man tar på sej den :P !

» Maja

+7kg?=)

» sanna

massor av billiga kläder i bra skick, gina, cubus mm. SÄLJES BILLIGT! http://sannaasbloppis.blogg.se

+8 kg kanske ;)

Allt bra med dig?

Marie

+8 kg kankse?!

En annan har lagt på sig 13-14 kg kärlek hittills, mer kommer att komma ;-) Du ser allt nättare ut, så jag tror du ligger på 11 kg + (såg 10 ngnstans så man får väl vara lite specifik) ;-)Hoppas du har en finfin dag!! Kram

du har fått dagens glädje & kärlek inne hos mig :)

Camilla - Mamma till Leo

+9kg blir mitt bidrag :)

Ja, det är riktigt vintrigt för att vara såhär långt söderut! Vi är inte vana vid så snöiga vintrar.Jag tror inte du gått upp så mkt, 9 kg kanske? Oavsett så spelar det ju ingen roll hur mkt det verkligen är :)KRAM

Haha ja jag såg ditt inlägg också precis:) Sammanträffande:)

HUr var julbordet? Åh jag är sååå sugen på julmat. Men jag får nog vänta till julafton tror jag minsann, ja om jag inte ligger på BB då..Gud vad svårt attgissa vikt, men jag tror att du kanske gått upp... 9 kg hittills?

Åh tack söta du! Har gjort massa bilder svartvita i photoshop nu, de blev mycket mycket bättre - framkallning nästa! :D Hur har det på julbordet? Massa god mat? Åå jag kanske inte vill höra!! haha Kram

Maria i Järpen

Jag gissar på samma som mig 10-11 kg. Du är såå fin i din mage ska du veta gumman!!

Kram

Jag gissar på 10 kg kärlek :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »