Nappsoppa!

Ikväll kokar jag soppa här hemma, nappsoppa!


Nappar på kokning!

Tänk att det kan vara så mysigt att göra något man lär vara dödligt less på om några månader ;) Håller på med BB-väskan och det var då jag kom på att jag måste koka dessa så två stycken (olika storlekar) får följa med. Tror inte vi kommer använda dem direkt på BB men dom tar ju ingen plats så då är det skönt att ha med tycker jag!


Nappar på tork!
Kommentarer

Åh snart är de dags för er! Tiden innan är verkligen speciell - snart anländer eran bebis :-)

» Lina

så söta nappar:) jag har köpt likadana fast "neutrula" eftersom vi inte vet könet, tycker också det är mysigt, kan gå in i bebis rum och bara le för mig själv, känna lite på sängkläderna, rätta till nallarna osv... längtar så nu!

Sv: Låter ju lovande, kanske ska prova den där klänningen då =). Gulliga nappar, vi vet inte kön så jag hittade helt genomskinliga från TomyTippi som får följa med till BB!

Hej hej, tänkte tipsa om en tävling för nybliva föräldrar och/eller gravida på min blogg!http://www.misiing.blogg.se

Anonym

Så komiskt att läsa.... Här hemma kokade jag nappar igår och tog två olika storlekar med i väskan som jag skall packa inom kort Hihi Nu är det inte lång tid kvar på denna resan.

» Madde

Komiskt att läsa. Här hemma kokade jag nappar i går som skall ner i BB-väskan. Också två olika storlekar, Nu är det inte lång tid kvar på denna resan,

Jag kokade nappar igår och det är som du säger, mysigt :) Alla små moment gör att i alla fall jag tycker att det känns mer på verkligt och man kommer sakta till insikt att snart är det dax, snart är dom små liven här!


Lisa

Haha, nappsoppa! Vad rolig du är vännen!

ja det ska bli så härligt! Vi åker till gran canaria på onsdag, hoppas på mycket sol :)vad mysigt att koka nappsoppa, hehe ;) alla små saker som man gör när det närmar sig är ju härligt !

» Nina

Jaha...ska man koka napparna? en kompis till mig hejdade mig när höll på att ta ut napparna ur förpackningarna, och sa "nej, låt dom ligga så, det är en färskvara".

Nu blev jag lite förvirrad!? :)

Hade faktiskt ingen aning om att man skulle koka napparna. Men så har jag ju inte köpt några än heller =)Ha en riktigt härlig fredag, kram på dig!

Ja samma här! Man vill bara gå runt och kolla och pilla på allt, haha.

Och näe, man kan inte tröttna på bebissaker i bloggarna, jag tyckte tex ditt inlägg här under med "nödvändiga" saker var roligt! :)Åh jag kokade med napparna för några dagar sen, så nu ligger två nedpackade i BB-väskan:)

Vad mysigt :) jag ska också snart börja koka och tvätta allting! Det är ju så mysigt

Håhå, jag ska också koka nappar idag. Och nappflaskan också.

Nappar var bland de första sambon köpte, han var så stolt men vågade samtidigt inte köpa något jätte så fick bli ett par olika rosa (såklart) nappar! :)

» I

Nappkokning var något man gjorde ofta ja. Vår lilla använder inte napp, så nu är det inte så mycket (vår stora har fortfarande napp på natten).

Jättemysig blogg du har! Dig kommer jag börja följa. Kul med andra mammorKram Sara

HAHA! vi kokade nappar igår vi med!! =)

Ska man koka napparna? Hade jag ingen aning om...

Vilka söta nappar! Min son tog inte dom där napparna, vet flera som inte heller tog dom, pröva dom här om hon inte tar dom där,ett litet tips bara :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »