Vecka 37

Välkommen vecka 37 ♥


vecka 37 (36+0)

Har inte så mycket att säga denna vecka så här kommer som vanligt lite information från familjeliv.se;

Mamman:
Livmodern sjunker nu något och ger mer plats åt magen och lungorna. I gengäld kan trycket på urinblåsan bli starkare och man måste kanske kissa oftare.
Hos förstföderskor brukar huvudet snart fixera sig i bäckeningången. Ligger barnet med stjärten neråt kan man vilja göra ett försök att vända barnet men detta är oftast frivilligt.
Gå gärna igenom förlossningsbrevet du har skrivit med din barnmorska och gör en avstämning.

Barnet: Barnet fortsätter att lägga på sig hull, vikten kan variera mer nu, i början av den sista graviditetsmånaden är det vanligt att barnet väger omkring 2750 gram och huvudet är cirka nio centimeter i diameter. De resterande veckorna fram till födseln ökar vikten vanligtvis till 3000-3500 gram och barnets längd brukar hamna på mellan 47-50 centimeter. Av någon anledning brukar pojkar väga mer än flickor och det andra barnet likaså.

Jag: Tittar jag på bilder ser det ut som att magen sjunkit men det känns inte så. Halsbrännan är värre än någonsin och även trycket uppåt tycker jag. Däremot behöver jag inte kissa lika ofta som jag behövde innan. Vadå tvärtemot alla andra, hihi. Tror även jag börjat samla på mig massor av vätska. Är svullen här och där och ser ut som en ballong i ansiktet :) Annars är det som ni vet den där j*kla foglossningen som stället till det för mig. Försöker tänka positivt och på den stora belöningen som snart är här!


vecka 37 (36+0)


vecka 37 (36+0)
Kommentarer

Åh gumman. nu är det så nära! Hoppas du mår bra trots den där jäkla foglossningen! Puss å kram

Anonym

Lite nyfiken på hur mycket du gått upp?? Du ser ju så liten ut men har för mig att jag såg en bild på dig från före gravid-tiden och där är du verkligen jättetunn! Så antar att du gått upp lite ändå???

Jag måste ju självklart kika tillbaka och stort grattis till bebisen i magen. Och det är inte långt kvar heller ser jag :)

Visst ser det ut som om magen sjunkit, jag håller med! Och du är lika vacker som alltid :) Ska spana in mailen, spännande! Kramar :D

» Linda

Går fort nu det sista snart är du där!Underbart o jag längtar till Mars=)

» Frida

Tack va söt du är : )

A försöker bli bättre me kameran här hemma hehe :pGrattis till ny vecka :D Å fin kula du har hihi..

Ja hatar den där halsbrännan.. usch!! .. å nu har även ja fått känna på den där foglossningen .. fy tusan va jobbigt!!Hoppas du haft en fin lördag=)

Kram

Så roligt att kolla på andras bilder :) jag undrar hur mkt har du gått upp i vikt totalt? :)

» Anna

söt blogg, :)

Grattis till nya veckan. Jobbigt med foglossningen. Du får se till att din kille pysslar om dig;)

Det sägs ju att foglossning blir bättre efter att bebisen fixerat sig, att det liksom stabiliserar bäckenet. Hon har inte gjort det än?

Såå fin!

» Siri

Malin - du är inte svullen i ansiktet, på dig syns bara en mage och du är superfin!!! stor kram

Mysig mage <3

linneagrahn

Åhh va roligt :) Jag blir så himla avundsjuk på alla som ska ha/har en bebis. Jag blev moster i juli och efter det har jag blivit ännu mer avundsjuk. Men min tid kommer också för det :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »