Äntligen!

Den glada "nyheten" jag fick igår var att......vagnen har kommit!!!

Och idag var älsklingen och hämtade den. Så nu ska här byggas vagn :) Måste säga att jag är otroligt imponerad av Phil & Teds som levererade vagnen på fyra arbetsdagar. Lite skillnad mot Babyproffsen och Barnens Hus som båda hade flera månaders väntetid på att få samma vagn...

Återkommer med bilder senare ikväll!
Kommentarer
» Maria

Vad roligt att den kommit nu... Måste kännas jätteskoj!! Då känns det väl nästan att det verkligen går upp för en att det faktiskt kommer ett barn snart!! Det roliga tyckte jag var att det står "baby not included". Vad bra att dom skriver sådär så man vet att man måste skaffa barn själv!! Ha ha ha!!!

Åh vad roligt! :D

sv. Hehe okej :-) riktigt fint i åre!

Jasså, jag hoppas du hejjade på timrå ;) haha.Ja de va supertrevligt :-)kramis

» Frida

Oh låter mysigt hihi,. hade hoppats på att den kom idag, men icke då hehe.Ja, man såg ju lite tydligare på fotona, men dom blev helt okej att lägga upp här oxå :) Häftigt att man kan se så tydligt :)

Tack : )Oh spännande :) Hoppas vagnen blir bra ! :D

Ja det hoppas jag med, man ska passa på när man hittar fint, finns ju inte lika mycket fint som till små flickor. ;)Åh mysigt att få vagnen!

» sofie

Åh vad roligt! Vilken känsla! Vi ska inte hämta våran förns i slutet av november!! PIRR PIRR!!! =)Kramar

» Linda

Din vecka är nu ändrad,hihi.Åh vagn!!!!måste få se bilder!!lite sugen blir man på att köpa en själv nu=)

Varsågod så lite så tyckte det var en kul idé o samla alla, kanske vet du ngn mera?

åhååå vad kul! Ser fram emot bilderna sen :D

ååh vad roligt :D den såg jätte fin ut på bilden :)Ja visst är det konstigt det där med leveranstiderna. På de vagnar vi sett på barnenshus och babyproffsen har de haft minst 8 veckors leverans. Vi beställde vår från ett företag i Holland och den var framme på tre dagar!!! Helt galet vilket skillnad det kan vara. :)

Varken bh eller bp ville ens beställa hem vår bugaboo, de tyckte vi kunde åka till sthlm å köpa den. Men nej tack, sponsrar jag hellre ett företag som vill hjälpa :)

Anonym

Haha "baby not included" nähä???


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »