Baggy-leggings?

Funderar på det här med Baggy-leggings...


Just dessa kommer från Gina Tricot.

De ser ju onekligen väldigt sköna ut, men vad har man till dem?
Kommentarer
» Linda

Jag hittade henne på tradera men inte så mkt smått kvar=(Den du hade fyndat var riktigt fin;)

Får hålla tummarna,finns mkt på tradera annars,hehe fööör mkt=)

Ja visst är det kul, det känns lite extra speciellt med de kläderna :) Tyvärr hade min mamma jättefå saker sparade, men lite iallafall, så det var ju jättekul :) Kram

Ja, vill ju vara hemma allt jag kan nu när vi skaffa hunden .. däremot får vi lite kritik av våra vänner som tycker att vi lämnar henne för mycket och att hon har varit hos oss så få dagar . men allting går ju bra så jag tyucker inte dom ska yttra sig så mycket när dom inte ens vet hur mycket vi är med henne .. usch blir så less!

Ja nu har jag suttit och läst olika förlossningsbilagor så jag är helt snurrig i huvudet, haha. Har helt snöat in mig på det nu, kanske för att det börjar närma sig..Brallorna ser sjukt sköna ut! Just nu hade jag nog matchat dom med en tajt tröja/linne, tror det är snyggast med gravid-mage.. Och ett par sneakers, typ Converse.

Josse

Har ett par sådana och älskar dem! Både sköna och snygga. Och som Hanna Z skriver - med en tajt överdel kan de vara snygga även till gravidmagen!

Oj, detta mode har jag helt missat.. Ser ut som mjukisbuxor..Ja det får bli med sprayfärg, omöjligt annars, iaf om man heter som jag haha

Hmm.. Dem ser jävligt sköna ut, och med rätt stil så ser det nog otroligt bra ut :)

Byxerna såg mycket mysiga ut :)menar du att du längtar efter att vara i vecka 34 eller tills bebis kommer ? ;d

Tycker de såg jättefula ut haha xD Men tar väl ett tag innan man vant sig kan jag tro. Har varken sett dem i butik eller att någon har haft dem på sig..

Vad är poängen med baggy leggings? Är inte hela grejen med leggings att de ska sitta tight?

SV: Tror nog att det kommer se jättebra ut med magen :)Och ja, jag blev helt förvånad över att de ens reagerade! Blev väldigt nöjd!

sv- haha sant, men veckorna som är kvar känns som en evighet! :p

sv: Den är jätteskön och döljer allt där under :)

» Linda

ja jisses vad funderingar man har :P

Blev iaf lite lugnare när jag läste veckobrevet från babycenter...men ändå skit nervös för själva förlossningen men nu tror jag iaf inte att jag ska föda så fort jag får lite ont i magen eller känner nån sammandragning :P

Jo men precis, dom kahn vara riktigt jobbiga speciellt när dom kommer upp emot revbenen då gör det ju faktikt lite ont. men det e ju helt fantastiskt egentligen, man kommer ju sakna det som fan!

» Malin

Hmm inte direkt min stil med såna baggy byxor =)

Jadå jag köpte toppen i dag, jippie men hittade några till som inte fanns i min storlek, så det blir till att ge sig till någon mer butik och spana.Just väskan på Stadium är ingen skötväska utan en cykelväska (tror jag det står) men många använder den som skötväska.

ser mest ut som mjukisar bara tycker jag allt. ^^

sv; håller med lite, men tsm med snygga stuprör och kanske wedges tror jag det kan bli snyggt ! :)

Ja det är bra men det kändes inte riktigt bra för bebis skull men jag har ökat i SF måttet och det är ju huvudsaken =)

sv: ja så himla fint! :)

Jag tycker dom där baggy leggingsen var lite coola! Undrar just hur dom ser ut på? :P Skulle om inte annat kunna tänka mig att smyga omkring i dom hemma! :D


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »