En dag kvar!

God morgon vänner!

I
dag är det lite mer packning och städning som står på schemat. Sedan lämnar vi denna lilla lägenhet i eftermiddag och sover i Matfors inatt. Och imorgon är det dags att flytta in i vår nya, fina lägenhet!!! Tror inte jag kan längta mer än så här :)

Ni kommer väl ihåg kalendern? Nu är det EN dag kvar!Hoppas ni alla får en bra söndag!

PS. Kika in lite senare idag, tävling på gång i bloggen...
Kommentarer

Ja men precis, nu ivll jag bara njuta av allt det goda i livet! :-)Roligt att er flytt snart blir av! :-)ha en fin söndag. kram

» Nna

Värst vad alla flyttar!:)haha. jag blir trött bara jag hör ordet flytt, och om vi skulle komma över världens finaste hus, skulle jag fly hem till mamma och pappa, och låta nån flyttfirma sköta flytten:P

Nu känner vi inte minsta behov av att flytta, bor bra som vi gör. Segt me 3e vån bara, men det går väl lättare sen när foglossningen har släppt:)

» Malin

Härligt! Lyckos er, själv har jag ju 2 månader kvar. Men det går nog fort, lillan som kommer, födelsedagar, jul, nyår...ja så tiden lär nog gå =)

Nemas problemas :D

allt bra ?

Gud så spännande med flytt!! det är alltid lika roligt att få komma iordning i det nya hemmet sen (men jäkligt jobbigt att flytta ur det gamla) :)och visst är det härligt att få en timma extra såhär på morgonen, då kan man sega lite mer än vanligt utan att det gör något :)

(sv) Jo visst är det skönt att veta att man är fullgången och bara väntar på att föda men samtidigt oroar man sig ju lite att behöva gå runt och vänta i fyra veckor till. Hoppas verkligen att jag slipper gå så mycket över tiden, förstår inte hur man orkar det haha

» Åsa

Ååååh så spännande :) tänk så snabbt det har gått ändå sen du la upp listan, helt sjukt hur dagarna rinner iväg!Kramar

» kicki

Godmorgon :)

Lycka till med flytten :D

Läget med dig idag?

» kicki

Godmorgon :)

Lycka till med flytten :D

Läget med dig idag?

Camilla - Mamma till Leo

Spännande med tävling, kikar in seanre!!

Det är ju du från igår!Kolla på http://bit.ly/8ZOKzV

SV: Hehe lugnt, jag brukar själv glömma det så tänkte kan ju påminna alla andra :)Lycka till med flyttandet! Skönt att få större :)

Jo det går okej, fast det är lite bökigt:) Man får sitta i nån konstig ställning som bebisen inte verkar gilla nåt vidare, så dom är ju inte direkt jämna och fina, haha. Men än så länge går det:)Åh vad kul med flytt! Får vi se massa bilder på inredning och sånt sen då? :)

» Frida

Oj va tiden har gått fort.. tyckte de va alldeles nyss ni satte upp din kalendern haha :)

Va kul att äntligen få flytta iaf :)

Hoppas allt går bra :) !

Spääääännande!

Vad spännande! =) =)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »