FRÅGOR

Hej vänner!

Har senaste tiden fått en hel del kommentarer och frågor från anonyma läsare / läsare utan egen blogg. Jätteskoj tycker jag även om jag inte vet vilka ni är... Tänkte försöka svara på några av de frågorna som dykt upp senare ikväll!

 Undrar ni något mer? Fråga på!
Kommentarer
» sofie

Sämst vs bäst med att vara gravid?:-)

Sv; Jadå jag får ju göra lite mindre ansträngda övningar :) men har vart förkyld mkt nu på slutet och haft krångel med ryggvärk så har inte vart med på ett tag nu. Men de kommer förmodligen bara bli att jag går ut och går och så nu för tiden. Går bara ändå typ 3-4 veckor till i skolan innan jag tar mammaledigt :)

Hmmm, måste ju fråga något riktigt klurigt nu då... Tjejnamn kanske, hur var det där, har ni bestämt er för lillans namn än? :D

» sofie

Namn som din pojkvän föreslagit men du rådissat och viseversa? =)(på bebben alltså) :D

» nella

Vill du vinna en tandblekning? Tävlingen avslutas imorgon så nu är det sista chansen! :)http://nellishen.blogg.se/2010/october/vinn-en-tandblekning.html#comment(Radera bara inlägget om du inte är intresserad)

Vi gör ju bara ett ultraljud i vårt landsting och för mig kändes det inte så speciellt. Jag hade väldigt stora förväntningar då, tänkte att nu kommer det att kännas mer verkligt, men jag tyckte inte det... Hjärtljuden var mer verkliga tyckte jag :)

Fast jag fattar fortfarande inte att det bor någon där inne :P

Madde

Får väl räknas som en av dina "anonyma" läsare då jag inte har egen blogg fast lämnar ju mailen :)

Varför flyttade ni till Sundsvall???

» Madde

Jag har bf den 18 jan enligt UL och den 13 januari enligt SM. Men jag tror att hon kommer att titta ut minst 2 veckor innan.

Madde

Får väl räknas som en av dina "anonyma" läsare då jag inte har egen blogg fast lämnar ju mailen :)

Varför flyttade ni till Sundsvall???

Tack så mycket, den var toppen! =)

Ja, det är jätteskönt! Desto värre med sprutan vid nästa besök :/Ha en fin kväll, KRAM

Vad roligt!

Vi bor i selånger (bergsåker)

Ja, det är vårat första barn. Erat med? :)

Linn

Har en fråga ang er nya vagn. Funderar på nåt liknande men på bilden är den ju framåtvänd? I med att barnet blir överstimulerat om det vänds framåt för tidigt och förlorar kontakten med sina föräldrarv vid promenader så vill jag ha en med ligg o sittdel vänd mot mig .. Går det att ändra på vagnen? Hade själv inte en tanke på detta fören bvc informerade om att barn har känsliga pannlobar i början så dem kan inte riktigt "smälta" alla intryck dem får ..

Ja jag hoppas oxå att dom är bättre nästa gång. Bara tråkigt att behöva dricka det äckliga en tredje gång!! Det är ju inte så gott.

Linn - eftersom du är helt anonym kan jag inte svara dig via mail! Men se gärna min tanke kring barnvagn i inlägget SVAR här ovan.

Min BM säger tvärtom, och man kan ju inte alltid lyssna på alla :) Tack ändå för din kommentar!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »