Gudföräldrar till våran prinsessa

Tack Sofia och Jocke för att ni vill ställa upp som gudföräldrar till våran lilla flicka ♥

Det betyder verkligen jättemycket för oss att ni tackade ja. Tack för alla fina år tillsammans och tack för alla kommande fina år vi ska ha tillsammans :)


Sofia och Nalle Puh på väg till Bygget, vintersäsong 07/08


Sofia och jag, nyår -09


Sofia och jag hemma på Östan, vintersäsong 07/08


Jag och Sofia på Olympia, vintersäsong 06/07


Jag och Sofia påväg på sommarfest, maj 07

Är så glad att jag har dig som vän ♥ Fanns mindre bilder på Jocke här hemma, men han räknas ju han med :)

Hur har alla ni läsare resonerat om gudföräldrar? 
Kommentarer

Härligt att ni har gudföräldrar till er lilla tjej!Vi har inte tänkt något på det ännu, men det är inte omöjligt att vi börjar fundera på det... Jag har det, vet faktiskt inte om min J har det (måste jag kolla upp...) :-)Hoppas du (ni) har en bra kväll! :-) Kram

Camilla - Mamma till Leo

Vad skönt att ni "bestämt" redan och att de tackade ja. Vi frågade också långt innan lille prinsen kom till oss!

Camilla - Mamma till Leo

Vad skönt att ni "bestämt" redan och att de tackade ja. Vi frågade också långt innan lille prinsen kom till oss!

Haha jo, jag tror det flesta känner likadant när de är gravida ;dMåste bara fråga, när man ska välja gudföräldrar kan man ta tex två flickor eller två pojkar eller måste de vara av motsatt kön? har själv inga gudföräldrar.

Skönt att ha det ordnat med gudföräldrar redan! Det är ju en ära att bli tillfrågad :)Vi har hållit det inom släkten.

samma här :) tröttnar supersnabbt på min hårfärg spelar ingen roll om jag är ljus eller mörk. Och just nu är jag någonstans mitt i mellan, och som vanligt har jag tröttnat ;(

» Linda

ojoj älskar nalle puh så jag vill gärna ha en sån där stor nalle :Dnä det är en spruta för jag har en sån ovanlig blodgrupp och bebisen en annan.

Dvs jag är rh-negativ och bebisen positiv. så vi går inte riktigt ihop och då får man en spruta. kan ge barnet blodbrist och påverka nästa graviditet, så sprutan är bara bra :D

» Frida

Ja de är så bra :) Hade oxå missat massa från förra så han kolla igenom de innan denna säsongen började på tv :)Vi har inte bestämt gudföräldrar till 100 än, men är ganska så säkert.

Som ja känner nu så kommer jag nog inte ångra mitt val om gudmor. Blir en av mina närmsta vänner som är en av dom som själv har barn. Har funnits där hela tiden som stöd nu under graviditeten och vet att hon skulle göra allt för lill killen som finns i magen:)

Gud far blir nog S närmaste kill kompis.

Blev lite så att ja fick välja tjej å han kille hehe :) Men så kanske de brukar va =)

Om jag uppfattat det rätt så har man gudföräldrar till ifall något skulle hända mig så tar dom hand om ens barn?

Jag skulle vilja att det var min mamma och en god vän till mig. men båda dom är ju flickor? Jag förstod inte riktigt det du skrev kunde man ha två flickor till gudföräldrar?Villket datum är hon beräknad till ? :)

Haha, då skiter jag nog i gudföräldrar. Jag trodde dom hade en speciell roll, ;dnja jag har på den här sidan årskiftet (;

Beräknat den 16 december, men förtillfället sitter hon upp i magen och om hon inte kan vända sig blir det ju den 6 december ist.Och ja min blogg är full med rosa pnuttenuttekläder så det blir en tjej ;d

» Frida

Okej ! :) Ja huvudsaken är nog att båda vet vilka dom är bara =)

Ja de känns nästan som det är en större sak för själva vännerna som man frågar än vad det är för en själv.. tror dom känner sej ganska så speciella:)

Haha gud ja. Det värsta med att födas i december är ju att de ska ha paket två gånger men man har bara en lön den månaden ;dVart i sverige bor du? jag bor i värmland, :)

» Linda

Tack sötnos. Det är ju en sån mäktig känsla! Det här med gudföräldrar har jag inte funderat på ännu. Kanske kan vara läge att göra det.

Anonym

Vad skönt att ha det kirrat och klart på den biten :)

Fin blogg du har!!!Vi har inga gudfäräldrar/faddrar åt våra barn. Varför? De vet ja faktiskt inte, blev inte så bara..

Vad roligt och skönt för er att dom tackade ja. Blir nog inga alls för oss eftersom vi bestämt oss för att inte döpa den lille plutten i kyrkan. Varken jag eller Dan är troende och känner därför inte att vi kan döpa någon när vi själva inte lever ett speciellt troende liv. Blir däremot en namngivelse för släkten och vännerna till sommaren :)

Ja det är så jäkla kul att se tillbaka på och jämföra sådär :D

Vi har bf den 18 december. Och jag ska göra allt i min makt för att h*n ska komma tidigare:) Först hade jag tänkt knipa till januari, haha (roligare att fylla år då än i december..) men jag tror inte man vill gå över så mkt när man väl är där i sluttampen... Men vi får se, h*n kommer väl när h*n känner för det:) Tyvärr har man ju inte så mkt att säga till om där.. Men innan jul hoppas jag på iaf!

Tack tack. Och grattis!

Jag har bara målat tak och väggar i barnrummet. Och karln har lagt golvet men det finns inga möbler där än :PBrösten har jag nog inte fått nå bristningar men du skulle se andra sidan av mig. Kärlekshandtagen där är inte att leka med :PVad roligt att du också bor i sundsvall! Vart bor ni?

» Åsa

Vi håller ännu på att bolla lite med valet av gudföräldrar, men vi börjar ha det på klart, så det är skönt..:) så skönt att få det klart före bebisens ankomst :)Kramar

Sofia-prinssesans gudmor :)

Det är en ära att få vara gudföräldrar åt eran lilla tjej!! Snygga bilder ;0) Har haft så många roliga å minnesvärda stunder med dig/er å hoppas få uppleva många många fler!!! Miss U min underbara vän!! Puss å Kram

Själv gillar jag inte alls benämningen "gudföräldrar" eftersom jag inte är kristen. Kommer inte ta in mitt barn i den kristna församlingen (=döpa) och då undrar jag om det här med gudföräldrar blir samma sak?

Men jag skriver väl på någon lapp eller nåt om vem som ska ta hand om barnet om det händer oss något, men det kommer inte vara i samband med gud med dop eftersom vi inte är religösa :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »