Måndag

God morgon alla söta!

Idag känns det mycket bättre.
Lite trötthetskänsla i magen och kroppen är det enda spår från gårdagen. Kommer dock ta det väldigt lugnt hela dagen idag ändå. För säkerhets skull! Sen har vi tid hos BM imorrn förmiddag så då ska det frågas tusen frågor :)

Igårkväll när allt var så jobbigt kom Mattias hem med dessa söta sparkbyxor som jag budat hem på Tradera. Vi har eftersänd post just nu så all våran post kommer till Mattias bror med familj.. Hur som helst - visst är dom söta? Och när jag fick se dom så blev jag påmind om att även om allt känns jävligt ibland så är det ju värt varenda sekund i slutänden!


Helt i nyskick, 14 kronor kostade dom. Me like!
Kommentarer
» Malin

Söta byxor! Går att göra en hel del klipp på Tradera =) jag kommer själv lägga ut där sen när lillan växt ur kläderna =)Skönt att du mår bättre i dag.

Supersöta byxor! Hur funkar det med tradera, är det 14kr på massa frakt eller är det ganska billigt att skicka inom sverige? Dumt att man bor i Norge i så fall :)Jag hoppas också att jag slipper undan, har inte varit sjuk på säkert 2 år så bryter det ut så gör det säkert det ordentligt och du har nog helträtt i att det är ÄNNU jobbigare som gravid också. Blä. Kram :)

(sv) Ja det var verkligen kul att få träffa alla kompisar och så :) Och mamma och syster hade fixat så fint :)

Camilla - Mamma till Leo

Söta byxor! Tradera är verkligen super.

Skönt att du mår bättre idag!

Camilla - Mamma till Leo

Söta byxor! Tradera är verkligen super.

Skönt att du mår bättre idag!

Jättesöta! Vad skulle man göra utan tradera? ^^

Åh man blir så bebissugen när man ser de där pyttesmå kläderna ;)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »