Önskelista Fixoni

God morgon vänner!

Tror vi är enda stället i hela Sverige som ännu inte fått snö.
Men jag gillar det! Vi har just nu 8 minusgrader och strålande sol. Perfekt att det är kallt - när snön sen väl kommer så kanske vi slipper slasket.. Även om det helt klart är en kontrast mot förra året då vi hade skidpremiär i september i fjol hemma i Åre :)

Har satt ihop en liten drömlista / önskelista till er. Har helt kärat ner mig i märket Fixoni och tycker att dom har såå fina kläder till de små! Detta skulle jag gärna sätta på lilla prinsessan i vinter.

Vad tycker ni?
Kanske få bli en liten beställning från Nelly snart :)
Kommentarer

Nej får man dem för ca 200 är det OK. Har betalat liknande för mina!Sök annars på Barock, finns flera ljusstakar där i samma stuk!


Vi har inte heller nån snö:) Den får gärna vänta ett tag till..

Jättesöta kläder! Ser ut som perfekta neutrala..

Svar: Hehe har faktiskt gjort ett 3D ultraljud privat me, fick iof punga upp med 1700:- :O Men det var de värt :) Så efter UL idag har vi sett den lille 3 ggr :)Guud va fina kläder du hittat, vet du om det blir en flicka eller pojke? :)

Såg nu att det stod prinsessa :P Grattis till flickan hehe :D

hihi japp, lägger upp den om en stund :D

Men tack! Vad gullig du är:)

Camilla - Mamma till Leo

Älskar dräkten längst upp till höger! Jättefin.

Det har du rätt i! Jag tittade på Familjelivs gravidkalender och trödde att det var en ny trimester när de bytte kolumn,. men nu ser jag ju att det rubriken räknar från v28 :P

» Nna

Tack! Grattis själv:)

Den lilla tröjan med ankan, budade jag på Tradera..3 kr haha...men sen blev jag överbudad, och ska nog inte ha den ändå:)

Vilka söta kläder du har hittat! Supermysiga!Haha ja jag kan förstå att du inte vill bli misshandlad innifrån så länge till. Lillan får vara lite försiktig! =)

va söta kläder! har också en fixoni dräkt till Jillian, visste itne vart de kom ifrån! vi hade fått den i present.. sicken tur för mig att du vet;)

» Frida

Så lite så ! :)haha ja de är nog så ! ;) Blir 13 trötta veckor till på jobbet..puuh !Naaw vilka söta kläder =) hihi.. Får nog bli lite shopping av bebis kläder nästa vecka när lönen ramlar in igen :P

hihhi! tack!♥♥♥

» Malin

Söta kläder och perfekt att önska så här på bloggen =)

Jag tror att Fixoni säljs på Cubus också, kolla där! Alltid bra att spara lite frakt kostnad.

Vi har heller ingen snö än. Ganska skönt kan jag tycka, :) Är plusgrader när solen är framme så gärna lite kallare innan det vita får komma :)

Tack så mycket! :) jaa de ska jag verkligen!

Vad fina kläder! :) får ta och beställa jag med, jag köper bara på H&M :P

Jättesöta kläder verkligen! :)

Jätte fina bebis kläder + grattis till bebis =)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »