Phil&Teds Explorer

Hej vänner!

Ja, nu har vi som sagt äntligen fått våran barnvagn. Tror verkligen jag kommer bli så nöjd med den! Känns som så. Mjukliften saknas fortfarande men nu är den åter i lager så jag har beställt den idag så den borde komma senast nästa vecka. Sen är vagnen komplett!


Här ska alltså mjukliften ned innan lillan kan ligga där.


Vagnen från sidan, ser nu att jag satt stänkskydden åt fel håll - tur att det finns tid att fixa till det :)


Var tvungen att köpa denna mjuka filt på ICA Maxi idag. 129:- minus 20% rabatt känns som helt okej pris! Så denna ligger numer i vagnen och väntar.

Vad tycker ni? Jag älskar den redan!
Kommentarer

hejsan åh jag vill med a vår vagn nu,fast vi har inte ens tittat ut vilken vi ska ha..Men det ska vi snart göra..Hoppas allt e väl Kram

Oh ja, längtar som en galning!Fin vagn, ser smidig ut. :)

Kan en nyfödd liga där i är det själva liggdelen? :)

Kan en nyfödd ligga där i är det själva liggdelen? :)

aaw vilken fin filt - jag älskar stjärnor! :D

» Frida

Den blev jätte fin ju ! :)Tack, den börjar växa till sej nu hehe!

Ja tack gode gud för leggings, älskar mina mamma leggings från hm : D

sv. Ne precis, dom förlorade ju.. Aja :) Ja, jag hittade litegrann!Fin vagn :)men jag gillade filten mest ;) För vi har en likadan hehe. Och bodyn som hör till =) fick vi på BB av Maltes morfar! fint faktiskt! Och mjuuk.Natti

» fanny

Vill du vara med och tävla om att bli dagens blogg? :)

Kika in på bloggen då! :D

Madde

Snygg vagn, men funderar på vad en mjuklift är???

Men vad roligt! :D hoppas ni blir nöjda med den! Den är väldigt populär :) själva ska vi köpa en Babytravel hade vi tänktKram!

Jag tror vi ska ha Emmaljunga nitro tror jag den heter.Så vill jag ha den i typ militärgrön kakigrön men vi får se:) kram

Anonym

Jag som inte har barn och är så insatt funderar också på vad en mjuklift är?

Josse

Det var jag som skrev förra kommentaren :)

Mysigt :) Blir ju jättefint! Jag har också en sån filt fast med guldstjärnor, dock från ge-kås :)

Jättefin! :) Vi kör oxå på mjuklift, då jag/vi kommer bära bebis mycket upp till lägenheten, bor utan hiss.Kram!

» Gold

Hej, vilken underbar dag!

Vad ska du göra denna onsdag?

Ah okejokej, jo förra året då var ju det igång. Jag vet inte alls ja, e skit rädd för sprutor och nålar så är väldigt tveksam..

skit snygg vagn föresten =)

Åh vilken härlig filt! Jättemysig!Ljusstakarna har jag faktiskt hittat på second hand. Helt otroligt va?! :-)

» fian

åhh va fin :) den får det bli att kika efter nästa gång jag är på maxi. behöver lite filtar!

Den är superfin! :D Slänger man bara i mjukliften i sittdelen och så är den komplett? Fan så smart i så fall, här måste vi byta ut hela överdelen när hon är tillräckligt stor för det :)Lägger upp bild på gosedjuret idag istället, glömde igår :)

Vad kul att vagnen har kommit! Påminner mig om att vi måste beställa vår vagn i helgen... och bestämma oss för en =) Men det lutar åt Emmaljunga Duo eller Brio.Ha en finfin lillördag, kram!

» Åsa

Den ser jätte snygg ut :) blir nog bra det där :)kramar

» Linda

Underbaar vagn! Japp i söndags var det kanonfint verkligen=)

Bäst att passa på=)

Sara

Skulle gärna vilja höra din resonemang ang en framåtvänd vagn ? Jag själv är emot framåtvända vagnar för barn under 2-3 år, så skulle va kul och se va du har för tankar om det hela..

/Sara

Anonym

http://www.unt.se/barnochforaldrar/sitta-framaringtvaumlnd-kan-oumlverstimulera-barnet-254201-default.aspxBarn bör inte sitta framåtvända för tidigt :)

Anonym - eftersom du är helt anonym kan jag inte svara dig via mail! Men se gärna min tanke kring barnvagn i inlägget SVAR här ovan.

Min BM säger tvärtom och jag har även läst på en hel del kring detta som säger tvärtemot "din" artikel. Men jag välkomnar alla åsikter - tyvärr kan jag dock inte alltid lyssna på alla :)

C

Små barn behöver se sin mamma/pappa och få direktkontakt med föräldrarna hela tiden. Om dom ligger/sitter framåtvända när dom är små får dom så mycket mer intryck än dom egentligen klarar av.

Jag har själv en dotter som är 10 månader och hon sitter fortfarande vänd mot mig och kommer att göra det bra länge än.Var på en träff med BVC och specialpedagoger och samtliga där ansåg att det är absolut nödvändigt att bebisar är vända mot föräldrarna så länge som möjligt

Ulrika

Hej! Vagnen ser jättefin ut. Vi ska själva köpa en Phil and ted och funderar på en explorer. Tänke ev. köpa en hammerhead syskonsits till då den är fällbar. Hur har det fungerat med syskonsits för er? Eller, du har kanske ingen syskonsits?

Vår tjej satt i sin vagn och tittade på mig, men vid 6 månaders ålder satte hon sig upp, hängde över kanten, och försökte titta framåt istället. Då fick vi byta till en framåtvänd vagn istället. Jag tror att det är individuellt hur barn vill sitta. Vår tjej hade inte klarat av att sitta bakåtvänd längre tid iaf!!

carlina

Mor till två flickor 5mån och 2år, bor på landet med offroadkörning och i och ur bil med vagn. Under vintern har det gått bra med gamla stabila Emmaljunga (200:-) och pulka för den stora. Men nu kommer våren och vi kommer och röra på oss mera. Mitt val ligger mellan en PT Explorer och Baby Joggers city mini dubbel (grymt snabb att fälla upp o ner). Men ska man fram i affärer och stora tjejen dessutom inte alltid kommer att vilja sitta så tror jag på PTn. Var helt inne på viben först, men explorern är ju gudagod att fälla ihop. Viben ska ju gå att fälla ihop med syskonsitsen, men det var krångligt.

Så fin filt! Fanns den på barnavdelningen?


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »