Söndag

God morgon vänner!

Tack för alla era söta och peppande kommentarer. Det värmer ett gravid-tjockis-hjärta! ♥

Idag är planen att åka ut till Matfors en sväng. Mattias ska bygga om i sin park innan snön kommer (snowboardåkare, vetni..) och jag tänkte sätta mig på en stol i solen och titta på :) Dröjer nog ett par timmar till då han fortfarande sover, var inte hemma förens vid sex imorse stackarn... (Jobb).

Vad gör ni idag?
Kommentarer
» Nna

Godmorgon Malin! Denna sköna söndag (eller inte, det regnar ute) ska vi på kalas för en väns söner. Annars ska jag väl vara lite nervös, ska på halkan med bilskolan imorrn:( iih nervös!

Ha en underbar dag!

» Åsa

Idag är det bara att ta det lugnt som gäller, natten har varit allt annat än bra så nu ska jag vila, vila, vila :)Hoppas du får en bra dag :)Kramar!

Camilla - Mamma till Leo

Låter som en härlig söndag! Vi ska också bara ta det lugnt. Hela dagen lång!

Hej hej gumman :) Vi hade det super trevligt igår och de va såå kul. Skönt att få komma ut lite och få ensam tid. Hoppas du mår bra! Puss

» Sofie

10 veckor kvar för dig.... 19 kvar för mig.... känns som en evighet.... så för mig känns 10 veckor som ingenting.... snart har du din lilla hos dig....Önskar dig en trevlig dag!

God morgon :)

Nej jag har ingen speciell anledning till just den 18de, har mest sagt att jag kommer gå över en vecka med min otur, annars hoppas jag vår lilla smurf kommer på sin dag, 14 januari! Längtar som en tok efter henne!Jag har varit sjuk från och till sen augusti. Tar ju åt mig av alla dumma bakterier, är som en magnet :( och det är ju normalt som gravid men inte lika skoj för en annan, speciellt inte när man studerar samtidigt ihop om att få slutbetyg från grundskolan...Blev ett långt inlägg detta ser jag!

Kramar

Ja, och som mamma oroar man sig gärna för precis ALLT!Den sista tiden kommer du nog uppleva går snabbt. Det tyckte jag! Vips så hade man det där lilla knytet i famnen och inget kunde kännas bättre :)Ha en skön söndag, kramar

» Malin

Hoppas du känner dig bättre i dag Malin, men säkert som du säger hormoner som spökar. Jag tycker själv att det är jobbigt just nu, känner mig tung och det gör ont när jag går men snart så är lillan här. Längtar väldigt mycket efter träning just nu.Kram på dig.


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »