Tävling i samarbete med Libero

Hej vänner!

Nu anordnar jag en tävling i samarbete med Libero för att fira att alla deras vanliga blöjor nu är svanenmärkta.

Det du kan vinna är ett kit från Libero som innehåller följande;

♣ Rabattkuponger på valfria Liberoblöjor för 200:-                                                           
♣ En reseneccesär med Liberos babycare-produkter: baby wash, baby olja och baby lotion.
♣ Mysigt gosedjur – Svanunge.                                                                                      För att delta i tävlingen gör du så här;

En lott: Kommentera detta inlägget och svara på frågan "Vad gör du i vardagen för att hjälpa miljön?"

Tre lotter: Kommentera detta inlägget och svara på frågan "Vad gör du i vardagen för att hjälpa miljön?" + Låna bilden ovan, skriv om tävlingen och länka till mig i din blogg. Glöm inte att klistra in en länk till ditt inlägg i mitt kommentarsfält!

Tävlingen pågår till söndagen den 7 november 2010.

Lycka till och hör av er vid frågor! 
Kommentarer
» Sofie

Åh här måste jag ju ta tillfället i akt och vara med och tävla för det lär bli mkt blöjor framöver.. :)Krmar

Ja gud jag vet precis hur d känns!! SÅ HIMLA JOBBIGT ATT VÄNTA! men sen när d väl händer undrar man va tiden tog vägen:S

» Linda

Jamen gör det,hihi...då skall vi se vad jag kan bidra med här då;)

För att hjälpa miljön så försöker jag alltid handla svanenmärkt samt att när jag inte är i ett rum så släcker jag alltid ljuset,så inga onödiga ljuskällor här!

Likaså när jag borstar tänderna så har jag aldrig rinnande vatten igång stänger alltid av emellan...

Ja, jag har också jättesvårt att bestämma och sambon tycker svartvit, så vi får framkalla båda :) Däremot har vi tagit andra jättefina nakna och underklädes bilder, vill så gärna rama in dom och ha i sovrummet men vet inte om jag törs, är det konstigt att ha sånna bilder där tro? :)

För att i vardagen tänka på miljön så källsorterar vi (ett krav i Borlänge), använder oss av fjärrvärme som fås från soporna vi använt, använder så lite ström som möjligt, har släckt i rum vi inte är i osv. Använder oss av energieffektiva maskiner och apparater så som nya tv-apparater, tvättmaskin mm som drar mindre energi än gamla. Sen försöker vi att inte göra av med standbyel så vi drar ur tv när vi inte använder osv. Försöker även åka bil så lite som möjligt, men det är svårt när kollektivtrafiken inte är speciellt bra utbyggd. Handlar ekologiskt så ofta det går och tänker mig för innan jag väljer i affärerna :)Jag har verkligen blivit skadad av att läsa på högskolan, men det känns samtidigt bra!

» Malin

Hmm tror jag är med i samma tävling fast hos fröken M...

Hur går det med packningen?

» Frida

Hej ! :)För att hjälpa miljön sopsorterar jag.. mhm å ibland har ja egen påse med mej till affären när man handlar :)

Stänger av alla elektriska prylar när jag inte använder dom och inte har för många lampor tända.http://fritte.blogg.se/2010/october/tavling-med-libero-hos-malin.html

Ja jag har verkligen fina personer i min omgivning som ordna detta, blev jätte glad! :)

» Linda

Det förstås, men nu är det inte många dagar kvar hörru. Så brukar jag tänka när jag har mina sämre dagar. För visst kommer dom och hälsar på ibland :) Har man alltid varit liten och smidig är det ganska ovant när det helt plötsligt tar emot när man ska knyta skorna eller så ;) hehe. Hur känns det i huvudet förresten, mentalt redo för bebis? :) Ha en fin kväll! <3

Tack för ditt stöd söta du.

kram

Linda E

Vill gärna tävla om blöjor till lillan!Vi gör så gott vi kan i vardagen för att värna om miljön, bland annat:

-källsorterar alla sopor

-promenerar istället för att åka bil eller buss

-åker tåg eller buss istället för bil

-Köper barnkläder secondhand och låter barnen ärva av varandra

-Säljer eller ger bort sånt vi inte behöver istället för att kasta

-Uppmuntrar barnen att tänka hållbart (att inte ta mer mer mat än man äter upp, att rita på båda sidorna av ritpapper och andra enkla grejer)

-Köper bara miljömärkta produkter så långt det går

-Lagar mat med ekologiska och närproducerade livsmedelHaha, vilken lista ;) Ska nog sluta nu!

Alexandra Stellas mamma

Hej,

Vi källsorterar - säljer eller skänker de saker vi inte använder - försöker köpa ekologiskt så mycket det går - drar alltid ut kontakter från tv, dator etc när det inte används (mest för att jag är nojjig att det ska börja brinna) - egen komposthög - sen använder jag gamla konservburkar och sånt till pyssel att dekorera till pennställ m.m.

Jag sopsorterar varje dag :)

» Lina

jag vill vara med och tävla! ¨

hemma hos oss gör vi det här;

-använder lågenergilampor

-källsorterar soporna

-skänker kläder som inte passar längre till Röda korset¨

-handlar ekologiska produkter samt lokalproducerat, äter eget kött

-tar cykeln istället för bilen då det går

-använder strömbrytare så ingenting står på stand by

» jess

http://theshedevil.blogg.se/?tmp=01143609Vi är noga med att stänga av vattnet medan vi borstar tänderna , vi källsorterar och är noga med att släcka i de rum vi ite är i. Vi har även bytt från direktverkande el till bergvärme i huset . Både billigare och viljövänligare!Hoppas på tur !!

är allt bra idag?:)

Anna

Eftersom jag bor med en miljönörd så tänker jag nog inte på allt vi gör men vi är grym på sopsortera, tycker om second hand, säljer allt begagnat som vi inte behöver istället för att slänga det.

Margona Strömberg

Hej Malin =)

Tävlar gärna här...så vad gör jag för miljön???Jo nu när jag är mammaledig med Celine o Milian så går jag nästa jämt när jag ska någonstans...ist för att följa S till stan o ta bilen...billigare, motion och miljövänligt =)Hoppas på tur!

/Maggi

maggan_20@hotmail.com

» Anna

Hej! Jag är gärna med och tävlar! :)har en liten tjej på 8 veckor så istället för att ta bilen när vi ska nånstans tar jag hellre vagnen och går. Mkt skönare och så spar vi samtidigt på miljön!


Åh jag vill tävla!Vi gör ganska mycket för att spara på miljon: Vi har ingen bil utan åker kommunalt eller promenerar, vi återvinner så mycket vi bara kan, slänger aldrig mat utan använder allt, har strömavbrytare till elektriska apparater så att de aldrig står i stand by, släcker alltid lampor i rum v inte använder, använder bara lågenergilampor etc.Jag tror att många bäckar små är en bra princip!

» Lotta

Hej!

Jag är gärna med. :-)

Vi källsorterar, hushåller med elen och försöker handla ekologiskt. Dessutom studerar jag till miljöinspektör, så jag hoppas på att kunna göra en stor skillnad i framtiden. :)

Theres

Min familj källsorterar och just nu tjatar vi på föreningen eftersom vi saknar vissa sorteringskärl som tar t.ex mjukplast och kompost. Vi vill mer än andra och vi ger inte upp! Sen promenerar jag en hel del eller tar bussen. Vi tänker på miljön både när vi handlar mat och rengöringsprodukter.

Camilla - Mamma till Leo

Jag vill gärna vara med att tävla.

Källsorterar ALLT i vardagen :)

Kul med tävling! :)Jag pantar petflaskor/burkar, återvinner papper, slänger inte mat, använder lågenergilampor, stänger av strömkällor så de inte drar en massa onödig energi, kör inte bil mer än nödvändigt mm.

Något som jag börjat med på sista tiden är att ta med en egen tygkasse till affären istället för att alltid köpa plastkassar. Bra både för miljön och plånboken :-)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »