Traderavinst och så..

God morgon vänner!

Efter att det har regnat och varit rusk i flera dagar skiner nu äntligen solen igen.
Så idag ska jag försöka ta mig ut i friska luften ett tag. Med stöbältet på och små steg ska det nog gå bra :) Skulle behöva ner på stan och köpa ny BH/Topp/Linne - har stora problem med att hitta något som sitter skönt och inte skaver. Tips på det någon?

Det jag kan tipsa er om (igen) är Tradera. Man kan ju faktiskt göra riktiga kap där ibland, bra för oss som inte bor nära Ullared t.ex :) Imorse klickade jag hem den här söta tröjan för 4 kronor, känns rätt bra. Hoppas den är fräsch också men det står det att den ska vara!


Söt, eller hur?

Vad gör ni idag?
Kommentarer

Hej, kul att du hittade in till mig om mitt lilla kryp :) Allt såg bra ut på ul så det kändes som en första milstolpe, men längtar tills nästa v.18. Du har väl redan passerat antar jag, såg man många detaljer?

Måste förästen genast gå in på tradera och kika, bra tips :)

» Nna

Men guuu va söt tröja!:) Ska surfa in på Tradera nu på direkten...behöver lite mer koftor och tjocka tröjor till vår plutt:) Och 4 kronor är ju ett heelt överkomligt pris:) Vann ett bud för några veckor sen, på ett PAX-set..56 kronor inklusive frakt. Som hittat!:)

Ha det så bra!

Jätte söt tröja :)

William är mycket bättre nu och han är på dagit tillochmed då han inte haft feber sen igår natt. Så nu börjar de bli som vanligt igen :) Hoppas ni hade de trevligt i sthlm gumman. Puss å kram

Det är en liten konst men man får bortse från allt bråte och försöka se guldkornen. Av min erfarenhet blir det lättare att hitta desto oftare man går och kikar ;-).

VIlket fynd!

Ska försöka komma ihåg att kolla in tradera i helgen :)

Oj vad fin tröja! En sån vill min Bebis med ha;)

Ja jag hoppas jag snart får komma hem. Det hade varit härligt! Vissa dagar är upp och andra ner. Tack för att du bryr dig!

Haha 4kr ja det var ju dyrt,ska oxå ta mig in där o kika faktiskt..Ullared för min del blir efter sista ul den 19 jan..Hoppas du har en bra dag..Kram

Ja det va varmt och gosigt! Jag fcik inviga mina nya gummistövlar som jag köpte uppe på Ullared :D Dom är fodrade oxå så man blir inte så kall om fötterna.

Oj ja det e ju lite långt jag har ca 20 mil dit.Ja det e kul o vakna till sånt sms faktiskt..Jag skulle oxå vilja beställa på tradera men vet som sagt inte vilken storlek än..

Madde

Jättesöt tröja till lilla prinsessan!

» Lisa

Ja, en fika imorgon kanske? Då är jag ledig hela dagen :) Hur ser det ut för dig?

tradera är helt underbart! räknade igenom allt vi handlat förut. det var 30 bodysar, en vinteroverall, nästan lika många byxor och strumpr för 400 kr inkl frakt. Vi har lyckats få allt i jättefint skick med. Overallen är helt ny. Bjud inte på det som jag vill ha bara ;)

Vad ni har börjat köpa mycket kläder nu, vad kul :) Det behövs!

Jag älskar också tradera, handlar där heeela tiden!

» Frida

Riktigt söt å kanon pris :)

Jag har verkligen fastnat i tradera världen å lyckas hamna där inne en stund varje dag hehe :P

Vilken söt! Tradera is the place :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »