Barnvagn - check!

Hej vänner!

Ja, nu har vi äntligen beställt våran barnvagn. Tanken var först att åka och titta på den IRL och sedan beställa på nätet men det blev så att vi beställde direkt i butik. Längtar tills den levereras!!

Det blev en Phil & Teds Sport;


Självklart med en liggdel / mjuklift till;


Vi beställde dock inte syskondelen nu, utan det tar vi i framtiden om det blir något syskon. Kanske lite tråkigt med svart men efter mycket disskusioner hit och dit tyckte vi ändå att det var mest praktiskt! Får köpa en färgglad filt att ha i den istället :) Känns som ett bra köp och vi är båda nöjda!!

Nu ska vi fara ut till Matfors för lite fredagsmys med Elin, Jonas och Myrorna ♥

Hoppas ni alla får en toppenkväll!
Kommentarer

Vilken fin!Förstår att du längtar tils du får hem den!Vår finns redan hemma, å vi köpte en babytravel Milano (Babyproffsens egna märke) Här finns bild--> http://annacondas.blogg.se/2010/september/lang-dag.htmlHa en bra kväll! kram!

Näe skötbordet vi har fanns inte där..så det är köpt på Barnens hus..

Ja vi läntar jätte mycket tills han föds :)

Vi har också köpt en phil och teds! Pga att vi behöver syskondelen :) hihi! De är verkligen en perfekt vagn, jag älskar den och de kommer du också göra :D

Tror att det där är ett bra köp! Och jag tycker inte alls att svart är tråkigt, snygg! För vår del blev det en marinblå...funkar det med=)

Trevlig helg!

Härligt vi längtar tills vi skall hämta hem våran =)

skitfin! hoppas den är bra:)

Hehe ja, det är största fördelen med att vara gravid, att det är okej ett köra lite extra med sambon ;)Jättefin vagn! Perfekt sen om/när det kommer ett syskom. Vi har också kört på svart vagn, känns mest praktiskt precis som du säger :)

» Nina

ja förstår exakt den känslan! helt underbart ju! :D träbokstäver i barnets namn är såå fint!

Det är redan gjort! :-) den är "piffad" /bäddad och klar!

(sv) Ja de är supersköna! :) Har varit så svullen sen mitten av graviditeten att jag knappt kunnat ha några skor så nu är jag överlycklig att kunna ha ett par som jag till och med tycker är snygga haha.

Och det bästa är ju att de finns typ överallt till väldigt lågt pris :)

SV; Tack :) Jättefin barnvagn!

Sv: Haha, ja det är det nog :):):)

Okej :) Har du vart nöjd då? :) hihi

kram på dig


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »