Foglossning?

Hej vänner!

Har så här långt i graviditeten mått oförskämt bra (borträknat de första tre månaderna när jag kräktes dygnet runt förstås...). Haft onda förvärkar och lite trötthetsvärk i ryggen som jag skrivit om förrut men annars har jag klarat mig bra...

...tills nu. Tror jag drabbats av foglossning. Fasiken vad ont det gör! Misstänker att allt gående i dessa trappor senaste veckan kan ha bidragit. Inte säker men efter vad jag läst mig till så skulle jag säga till 99% att det är foglossning. SUCK. Hoppas det inte blir värre och att jag kan få kontroll på det! Ska höra med BM när vi ska på ny inskrivning nästa vecka.Har klarat mig långt ändå. Många som får problem med foglossning mycket tidigare än jag!

Har du drabbats av detta?
Kommentarer
» SveaJ

sv: Ja, men kolla in inlägget "godnatt" så kan du iallafall se den svarta klänningen på, hihi :)

» Lisa

Hoppas det inte blir värre av allt trappgående nu bara. Kommer ni ha hiss i lägenheten på Haga?Haha! Ungefär så brukar Joakim låta också, förutom när vi ska hitta kläder till honom =P Men det är tur att ni flyttat ner nu, så då får killarna sitta hemma och uggla bäst de vill så går vi ut och shoppar tillsammans ;)

» Frida

Jag har haft turen på min sida oxå och har haft en väldigt vällmående graviditet än så länge, hade inte ens illamåendet i början ..

Så jag hoppas dessa foglossnignar kan vänta ett tag till hos mej.. inget jag vill ha ..

Hoppas det blir bättre för dej! :)

Jag har bara känt av misstänkt foglossning en gång hittills, och det var när jag kröp runt sängen för att dammsuga under den i förra veckan. Men jag är ju iofs ett par veckor efter dig också =)Hoppas det inte blir värre för dig, kram!

» Malin

Jag har haft känningar av foglossning men tycker faktiskt det blivit bättre. Men jag måste använda stödbälte för annars får jag ont och jag brukar känna av det på nätterna. Tror det är för att jag ligger still så länge då.

Prova med stödbälte och vetekudde och hoppas det inte blir värre för dig.

» Ida

kikar in:)!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »