Lek på gång!

God morgon vänner!

Nu är vi påväg ut till Matfors för att hämta världens bästa lilla myra Zethan som ska vara med oss idag. Solen strålar även idag, så blir nog en heldag ute som det ser ut! Så mysigt att vi får låna och leka med lilla hjärtat ibland ♥Hoppas ni får en bra dag, det kommer jag garanterat att ha!
Kommentarer

Ja jag har varit sugen på det halsbandet nu så jag tänkte eftersom jag närmar mig vecka 20 så kan jag lika bra beställa det nu :)

aah, den är verkligen mysig :)

Ja man har mycket att glädjas åt bara man tänker efter. Man tar lätt saker för givet.Snart är du också där ska du se!tiden går så FORT!kramen

hihi ja, grymt söt :D

(sv) Det är inte lätt med olika viljor haha. Men jag viker mmig nog i dethär fallet, det brukar vara jag som får min vilja igenom så det är väl hans tur nu haha.När det komer till gudföräldrar är väl det viktigaste att det är personer man litar på och som verkligen bryr sig om barnet :)

Sv: Ja visst är den underbar. Jag som inrett nästan allt i vitt inne hos Bebis föll som en fura. Den kostar 950 :- då det är en annonsvara. Passa på :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »