Utmanad av Jennie

1. Kärleken i mitt liv är min älskade sambo Mattias ♥ Du är mitt allt och vi har verkligen bevisat att kärleken övervinner alla hinder.

2. Min favoritfärg är rosa och vitt.

3. Jag är fantastiskt glad över att vara gravid och väntar med spänning på våran prinsessa!

4. Jag vet fortfarande inte vad jag ska hitta på i Sundsvall fram tills lillan kommer. Vad gör man som arbetslös nu igen?

5. Min dröm är att kunna fortsätta att utvecklas karriärsmässigt även som mamma. Att hitta ett nytt jobb efter graviditeten som jag trivs lika bra med som det jag har nu. Och så klart fred på jorden ;)

6. Jag tror
att beslutet vi tog att flytta från Åre är det bästa vi gjort någonsin för oss, vårat förhållande och våran blivande lilla familj!

7. Jag kommer förmodligen aldrig - Hmm, den var svår. Jag vill ju gärna tro att allt alltid är möjligt och genomförbart! Men jag kommer förmodligen ALDRIG förstå de som röstade in SD i riksdagen. BLÄ för er!

Nu utmanar jag;

Lisa

Kajsa

Madeleine
Kommentarer
» Frida

Ja de är verkligen inget kul.. nog har ja haft de innan, men den som ja har nu när jag är gravid e ju rena pinan!! Hoppas verkligen inte de ska fortsätta så här fram till januari hehe.


» Micha

Fin blogg!

Utmanad alltså, hmm okej kanske, snart.. ;) har inte kikat igenom din blogg riktigt, men har du mycket magbilder och sånt? I så fall ska jag gå tillbaka och kika, tycker att sånt är så roligt :)

Jag jobbar inte men trivs med att pyssla här i huset. Nu när vi ska börja renovera övrevåningen finns det massvis att göra :-).


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »