Bloggsvar

Hej vänner!

T
iden räcker ju tyvärr inte alltid till att svara på alla era underbara kommentarer och frågor. Och ibland glömmer jag bort det om jag ska vara ärlig, hjärnan är ju inte alltid med en som bebismorsa ;) Så jag tänkte att vi prövar att köra med Bloggsvar ett tag!

Kommer självklart att fortsätta svara er som vanligt i den mån jag hinner, men om ni vill fråga nåt särskilt och vill vara säker på svar så fråga gärna via bloggsvar. Jag försöker alltid svara på allt, som inte är för privat då förstås.

Puss & kram på er!
Kommentarer

Vet du hur det är att dömas och sitta i fängelse? Vet du vad ett frihetsberövande innebär? Det gjorde inte jag heller. Inte innan jag själv dömdes till 1 år och 2 månaders fängelse och placerades på Sveriges största säkerhetsklassfängelse för Kvinnor. Läs min blogg där jag skriver om domar, Hinseberg, Kriminalvården och brott. Kommentera gärna :)

Nej såklart inte, men när dom väl lär sig så är det tydligen jättelätt att ta sig ur den även om man vänder ryggen till i nån sekund så det fick mig att inte vilja ha en och ett ganska onödigt köp hihi!Ja dom är riktigt bra, jag har en hokuspokus, som är bra men dessvärre klättrar min apa hur den så funderar på om jag ska köpa en sele man sätter på en vanlig stol :-)kram!

Ja vist känns det helt ofattbart!! Tänk att de redan är så stora :D Bloggsvar är en väldigt smart idé och det är lättare att komma ihåg frågorna om de ligger där, även om de flesta ändå frågar i kommentarerna hos mig hehe :P

Ja nog tror jag helgen kommer bli bra! :)

Eran då? Ska ni göra nåt speciellt?Angående matstol kör vi på den fårn IKEA.Tänkte se om man kan hinna fynda en tripptrapp till han blir större! :)KRAM

Har du möjlighet på din sida att skicka en inbjudan till mig?

Jag har velat gå med där länge tom stått i kö, men nu står där endast att man måste ha en inbjudan?


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »