Converse Bags hos Campadre

God morgon mina fina vänner!

T
orsdag, ny morgon och ny dag! Och vet ni? Solen skiner! Molnen från igår är som bortblåsta, me like :) Har en hel del som står på schemat idag, lovar att dela med mig eftersom. Först ut är en morgonPW med lillan i vagnen. Är såå mycket lättare att motivera sig när solen strålar, eller hur?

Hittade förresten denna tuffa väska hos Campadre. Skulle kunna fungera som träningsväska till mig eller skötväska till skruttan. Vad tror ni? Skulle vara intressant att veta hur de ser ut inuti. En träningsväska behöver jag och skötväskan vi har nu är jag ju inte alls nöjd med. Tåls att fundera på!


349 kronor hos Campadre
Kommentarer

Själv är jag SÅ sugen på att klicka hem en Wonderbra. Efter massa amning har jag fått två taxöron så fort Lova ätit och tömt dom, men jag avvaktar nog tills jag är helt amningsfri och vet mer vad jag ska ha för storlek :)Det är så svårt det där med sittdel, vi kör nog på både två ett tag framöver nu. Hon är ju så arg när hon måste ligga när hon är vaken och mina axlar orkar inte bära på henne så, så får vi se hur vi gör sen :) Kramar

» Linda

Snygg væska, tittade lite på den innan sambon sa att skåpet ær ju faktiskt fullt. :/Ja, klæderna till de små kostar, herre Gud! Men man køper ju allt før mycket iallafall, haha.. I påsk nær jag var hemma såg jag på ett par shorts till Jesper, men 180kr.. Nej, det ær lite væl saftigt tycker jag så jag gick. Men då gick min pappa in och køpte dem ;)Han får specialmjølk før att han inte gick upp i vikt som han skulle nær vi kom hem från sjukhuset. Den vanliga "bomben" (extra kalorier och proteiner) som alla prematura på vårt sjukhus fick tåler han inte. Så efter några dagars utredning och samtal med dietist satte de igång med den mjølken istællet.

du kan ju köpa hem den och se vad den passar bäst som. är facken inte "skötväske-vänliga" så kan du ju ha den som träningsväska. den är i alla fall jättefin!

KRAMAR!

Grymt fin var ju väskan, nu blev jag sugen på att klicka hem en själv :)

Den var jättefin väskan.. =)

Hoppas ni får en trevlig dag idag i solen.. Den värmer så skönt idag!Kramis

snygg väska =9

snygg väska =)

Du, jag har för mig att du skrivit att ni använder MAMs flaskor? Vilken modell använder ni?

tack detsamma o njut av dagen kraams

converse känns så gammalmodigt på nå sätt nu tycker jag.

Åh en sån vill jag ha!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »