Dagens Jolie

Hej sötisar!

N
u är vi hemma igen efter en tur på stan. Fem nya bodysar blev det till lillhjärtat för priset 218kr, känns ganska godkänt va? I alla fall för att vara mig, hihi. Ska visa er sedan!

Dagens lilla skrålla kommer här nedanför. Precis när hon trodde att säsongen för mössor var över så kommer mamma och sätter på henne en solhatt. Stackaren! Men efter ett tag accepterade hon den och den verkar inte vara lika jobbig att sätta på som de där mössorna. Storleken är 6-9 månader, men med hennes hår gick det inte att ha en mindre.

Kommentarer

Jättegullig blev hon:)

Gullunge!

» Marie

gullefjun =D

Ja de är verkligen skillnad på stan från vinter o sommar. På sommaren verkar det som att alla människor har tinat fram ifrån snön och det blir helt plötsligt liv igen :)Jodå han hittade en super billig cykel på en loppis så han är nöjd :) Jag däremot har redan tröttnat på plingan ;) Tänk vad karlar kan bli som små pojkar igen när dom får något nytt dom velat ha länge :D

Svar: Ja det är lite jobbigt, men man vänjer sig :)Nej det blir nog inte så mycket kläder shoppat tror jag, bara lite bassaker. Får två påsar av mamma också nämligen som min lillebror haft när han föddes och sen hittade jag lite som mamma sparat sedan jag var liten :)

Mormor Mia

LillSkrållan eller som vår amerikanska släkting skulle säga "little Bumble Bee" <3

Så söt! Elliot har fått två solhattar idag han. Och en keps. Och en helt ny garderob! Haha. Gud vad jag shoppat..

Det är godkänt :) fina de är.

Sötfia :DDom byxorna köpte ja igår till min tös :p Och dreglisen har hon också :p

Så söt! Vi måste fixa en solhatt till Charlie också :)Brukar Jolie sova i vagnen förresten? Hur gör ni om det lyser in sol på henne då om ni är ute och går? Jag brukar lägga en filt över "hålet" men nu har jag läst att man inte ska göra så för att luften blir dålig inne i vagnen... Men jag lämnar lufthål på sidorna och tar ner den när han somnat och står i skuggan.

Hon är så himla söt!!

åh vilken söt bebis! :D

» Maria

hon är så himla söt diggar hennes hår.

gud hade du inte mycke halsbränna då du väntade henne ? dom säger ju att man ha mycke halsbränna då dom ha mycke hår på huvet.

men mina ha nästan vare skalleper men ändå ha jag haft sjukt mycke halsbränna :D


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »