Dagens Malin

Hej vänner!

H
är kommer dagens Malin, var ju ett tag sedan sist. Lite kallare idag men ändå ganska varmt så till detta kör jag den klassiska skinnjackan. Har nämligen hunnit upp på sjukhuset en sväng nu på förmiddagen för lite provtagning. Hoppas allt ser bra ut nu så att jag får bli frisk även "på pappret" :)

Ser ganska blek och svettig ut, men fasiken vad jag hatar att bli stucken. Usch och fy, skulle nog behöva gå i terapi för det, haha.


Tunika - Vintage Stories by KappAhl
Underklänning - Vintage Stories by KappAhl
Leggings - Gina Tricot
Boots - Din Sko
Skärp - H&M
Klocka - Jet Set Addiction
Kommentarer

Jag tycker du är fin! Hatar också att bli stucken, usch usch :P Hoppas allt är bra med dig nu. Kram

Stina

Fina du! Inte är du blek. Inte blekare än någon annan den är tiden i alla fall :DKan du inte lägga upp "receptet" eller vad man ska kalla det på smakportionerna? Tack :)

» Sara

Fina du!Blev du inneliggandes på sjukhuset ? Jag jobbar på MAVA, en medicinsk akutvårdsavdelning :-) Ja,det är inte roligt att bli stucken. Trots att jag gör det på patienter flera ggr om dagen så hatar jag själv att bli stucken. Är faktiskt stickrädd ;-)Hoppas proverna ser bra ut idag! KRAAAM

» Mia

Du ser jättefin ut vännen, vare sig blek eller svettig! Fast jag förstår vad du menar, hatar också att bli stucken. Och lilleman som fick sin första vaccinering idag, huu vad jobbigt det var.Hoppas att du blir friskförklarad och kan lägga det där bakom dig nu och njuta av våren =) Stor kram!

sv; Tack snälla du! :)

Hoppas det går bra med proverna. Kram

Tack så mkt! Ja grillat är såååå gott! Man tröttnar aldrig!

Snyggt, gillar din stil!!

» Fia

Kikar förbi!

Vilken söt dotter du har!

Hoppas ni har det bra i vårvädret. :)

Tjusigt =D


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »