Härliga måndag!

Hej vänner!

T
rots en dålig natts sömn så har jag vaknat upp full av energi idag! Solen lyser och jag är pepp på att göra typ allt, hihi. Får nog tänka efter lite före så jag inte tar ut mig helt på en gång... Först ut på listan står veckohandling, blev ju ingen förra veckan så det ekar verkligen tomt här hemma i kylskåpet. Vi ska även åka förbi Ikea och köpa en stol till lillhjärtat som nog snart får byta namn till storshjärtat, hihi!

Efter det är dagen oplanerad, men skulle tippa på att det blir ganska lugnt här hemma. Lite mys ute på balkongen kanske! Som förövrigt min darling har fixat så mysig medans jag har varit sjuk. Ska visa er sedan!

Vad ska ni göra idag?

Som många av er tipsade om förra veckan så har valet fallit för denna stol som första stol till Jolie. När hon sedan blir äldre blir det nog någon slags tripptrappstol, men denna blir perfekt nu!
Kommentarer
» sarah

vad skönt att du mår bättre och hoppas du slipper vara med om samma sak igen. ha en bra dag och som du säger, ta inte ut dig helt. :)

Tänk att det går så fort! Ska lillan redan få sin första egna stol? Snuttan!Hoppas att du får en toppen dag nu efter en massa dagar i smärta.Massa kramar från oss!

så härligt att du är på benen igen malin! hoppas nu att energin håller i sig idag och att du hinner njuta lite av solen med!

kram.

Vi borde också handla, det där ser ju ut som en bra stol ju =Dhar också sovit illa i natt =(

Det är såååå kul att du är tillbaka, jag har verkligen saknat dig alltså! :pDen stolen har Elliot med, med tillhörande bord och så en sån stödkudde i. Den där randiga som alla också har från Ikea du vet? :) I vilket fall så sitter han som en kung i den och han ääääälskar den! Måste ju vara roligare at vara med uppe vid bordet istället för att sitta i babysittern nere på golvet liksom. Hoppas Jolie blir lika förtjust i sin:)

Vi har den till Jouline toppen men hon är fortfarande lite ostadig. En tjej på blocket o Tradera gör SÅ fina dynor till deb stolen i härliga tyger :)

Härligt att du är tillbaka.

Kram

Härligt att du är tillbaka!!! :-) Det lät inge vidare, det där! Hoppas att du slipper allt vad sjukdomar heter nu och en bra tid framöver.Ta hand om dig!! KRAM


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »