Lilla julafton

Hej vänner!

I
dag är det nästan som julafton här hemma. Kartongen med kläder (som jag packade ner i samband med flytten i september) fick äntligen komma upp från källaren!
Blev dock aningens besviken när jag prövade jeansen. Det är dom jag saknat mest! Har nu 4kg kvar till startvikt men kunde idag konstatera att de kilona nog sitter på höfter och magen. Så gravidjeansen får tråkigt nog hänga kvar ett tag till. Men skam den som ger sig!

Annars var det bara skoj att packa upp alla fina tröjor och så. Mycket fint som jag glömt av att jag hade. Lilla julafton var det, ja :)
Kommentarer

Åh, va roligt! Förstår att det kändes som julafton :-)

Jag vet hur det känns.. Lurvar fortfarande runt i mina gravidjeans och har typ 10 kg kvar till startvikt.. Känns lite halvruttet må jag säga. Ammar du?

» Marie

Vad häffans =D

Jag har 8,8kg kvar till "målvikt" så du kan ju gissa hur mina "skinnyjeans" sitter haha (eller du kanske inte vill tänka tanken ;-) ). men snart så! =)

Usch va tråkigt de va att försöka prova jeansen. Jag har iofs 10 kg kvar och vet inte vad jag hade förväntat mig haha ;)

Så ni hoppade över 2an helt? Vi kör ju på Avent-flaskor nu med 3ans dinapp, Elliot käkar med upp allt (200 ml) på fem minuter, döskönt! Haha. Nu håller jag på att beställa här och har lagt i både 2ans och 3ans dinapp i korgen. Men 2an kanske är onödig då? Vi började ju med MAMs flaskor men upplevde att han fick i sig för snabbt så han kräktes bara, och då hade vi 1ans dinapp, men han var ju bara två veckor gammal. Så jag har fått för mig att hålen är större i MAMs än i Avents, men jag vet inte..Åh det där är så kul! Känns ju som om man får en ny garderob:)

Ja, visst är det underbart!!Hur går det med träningen och maten, får du ihop det med en liten bebis där hemma? 4 kilo kvar är ju inte mycket! Heja dig!! :-)Kram på dig!

Jag gjorde ingen sån kartong utan lät det mesta hänga kvar i garderoben, även fast jag inte kunde ha allt... Dock har jag en massa sommarkläder som ska fram så det ska bli kul!Har också fyra kilo kvar, och har haft det de senaste åtta veckorna (charlie är tio veckor) så jag kör på jeansleggings :P

Rotade här omdagen i min garderob och insåg ganska snabbt att kommer inte kunna använda de när barnet är väl ute :) Men det kanske driver en till att ha det som ett mål.

4kg? det tar du enkelt bort.. De går ju undan :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »