Malin

Hej söta ni!

Eftersom vi ändå är inne på det här med bloggsvar, frågor och svar och så vidare så har jag uppdaterat kategorin "Ny läsare?" till er. Tänkte försöka göra det lite då och då eftersom det hela tiden tillkommer nya läsare. HÄR hittar du mitt senaste inlägg i denna kategori!


Jag om min skrålla!

Jag: Malin, är 23 år och boendes i Sundsvall. Uppvuxen i Åre och efter att ha flyttat runt en hel del, för att sedan alltid återvända till Åre så har jag nu permanent flyttat därifrån (som det känns nu iaf). 

Familj: Lever tillsammans med min älskling Mattias, 27 år. I bloggen nämns han ofta som älskling, darling eller just Mattias ;) Vi träffades på en personalfest i Åre den 6 maj 2006. Men det var först 1½ år senare den 30 nov 2007 som vi officiellt blev ett par ♥ Den 3 januari i år föddes våran dotter Jolie som vi älskar över allt annat!

Arbete: Är just nu mammaledig och älskar det! Innan Jolie föddes arbetade jag med mitt drömjobb i Åre som Back Office Assistent. Så här långt i livet det bästa jobbet jag har haft men som jag tyvärr var tvungen att säga upp mig från i September 2010 då vi flyttade från Åre. Jag hoppas på att jag kan hitta en nytt jobb jag trivs med lika bra här i Sundsvall i framtiden.

Boende: Våran 3:a i Åre har vi nu hyrt ut i andra hand - men räknar inte med att flytta tillbaka. Nu bor vi i en 4:a som vi köpt i stadsdelen Haga här i Sundsvall. Den är en toppfräsch, nyrenoverad lägenhet som vi trivs jättebra i. Ett riktigt hem helt enkelt!

Framtiden: Just nu tar jag en dag i taget och njuter av livet med våran lilla bebis. Ser framemot våren och sommaren och få föllja hennes utveckling varje dag. Jag kommer vara mammaledig åtminstone över sommaren (förmodligen längre) innan jag börja söka nytt jobb och det är dags för Mattias att ta över stafettpinnen!

Frågor eller något mer du är nyfiken på? Välkommen att kommentera min blogg eller maila mig!


Jag och min fina familj ♥
Kommentarer

Hehe, ja jag gungade den med foten först men det blev så jobbigt tyckte jag ;)Roligt att läsa lite om dig! :D Kram

Hej vännen!Kul med lite mer info om dig :) Och kul med videon där du visar Jolies rum!Tänkte höra med dig om Bugaboon. Du skrev en länk till mig men jag har ingen aning om var din kommentar tog vägen? Märkligt.. Vart beställde du vagnen ifrån? Utlandet? Vad kostade den och hur lång tid tog det innan du fick den? Många frågor här nu, haha. Hoppas att du har tid och lust att svara.Kram på er!

åh, så roligt att få veta lite mer om dig! hoppas du och dina kära får en fin start på helgen!

kram.

så fina bilder! :D

Tycker det är roligt att följa er :))

kul idé! :)

vad väldans lik jolie är sin pappa! hihi.

Vad fina ni är!!

» Sara

Åh vilken fin bild på er :) Haha vad roligt, jag har fått för mig att ni bor i Karlstad. Måste vara ditt efternamn som har snurrat till det för mig ;)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »