MAMär favoriten!

Hej på er!

F
örra veckan fick vi ju hem napparna vi beställt från Namnnappen. Nu har vi prövat använda dem ett tag, men det blev ingen riktig hit. Den ena sorten var på tok för stor, den andra sorten som var något mindre fungerade sådär. Så nu har vi gått tillbaka till MAM's nappar igen. Som sagt tidigare - det är ju dumt att ändra på ett vinnande koncept :)

Tror ändå idén med namn på napparna är väldigt bra, särskilt när barnen kommer upp i dagisålder. Så vi kommer nog försöka med dem igen i framtiden. Men än så länge är MAM favvisen hos lilla damen!
Kommentarer
» Nina

Tack! :) det gicki jättebra, tränar som jag gjorde när jag var gravid ahah kanske aningen hårdare :) hihi men det funkar just nu.

Vi använde mam från början, sen testade vi nuk och de var mycket mindre så den använder oftare nu för han verkar gilla den mer, men han är inte så förtjust i napp egentligen, tar den väldigt sällan.. vet inte om det är bra eller dåligt faktiskt.. men känner mig inte speciellt bekymrad över det.Ha en härlig dag! Kramar!

Här är det också MAM som gäller :-D Jag gillar dom oxå, så söta motiv på dom :)Kraaam

På MAM's hemsida kan man ju beställa MAM-nappar med namn på! :)

MAM verkar va den populäraste nappen :)

Moa tar ingen napp alls! Har provat massa sorter!

Samma här :)

» elin

Läst din blogg ett tag nu, tack för inspiration och en glimt av er vardag!

Arbetar på förskola och kan hålla med om att märkta nappar på förskolan är att rekomendera, men det finns fiffiga föräldrar som kommit på egna sätt att märka dem så det går ju bra att lösa själv med...

//elin

Tack söta du! Ja jag håller med dej, är jätteroligt att titta igenom gamla bilder. Man blir lite nostalgisk faktiskt hihi ;)Kör oxå på MAM men nu tar han faktiskt dom från namnnappen rätt så bra ändå. Varvar lite..

Hoppas ni har en härlig dag gumman!

Kramisar o mysiga bilder på lilltösen :)


Här är det oxå MAM som gäller, både för Viggo och Melker :) Men dom napparna känns verkligen bättre än de andra (tycker jag själv)... Esska napparna tex. känns så hårda och konstiga jämfört med Mams nappar som känns mer "vänliga"...

» Emily

Sötisen! (:

Mormor Mia

Lillsnuttan med gosen <3 Jag längtar efter er alla tre <3

» Sara

Haha bestämd ung dam ;)

SV: Inga problem! :)

vi kör på nuk, :)

krya på dig gumman!

kramar!

Anonym

det funkar superbra att skriva med en vattenfast svart penna, typ för att märka kläder, skriv rakt över skölden på nappen och det fastnar direkt, så gjorde vi med vår dotters mamnappar hon hade på dagis!

Anonym:Tack för tipset! Prövade dock att märka napparna på det viset för ett tag sedan för att hålla reda på vilka som var äldst men det försvann när vi kokade dem :(Men när det är dags för dagis så löser det sig säkert, brukar ju vara så :)

Här kör vi också på Mam-napparna.. har varit dom sedan Jamie föddes och dom är så bäst! :)

När barnen blir lite äldre brukar de ta vilken napp som helst & namnnappar är superbra till dagis när det är dags för det! Vi kör oxå MAM & har faktiskt slängt alla andra sorter jag provade i början!Har sett att ni kör MAM flaskor oxå, vilket nr på dinapp kör ni? Brukar du skruva på luftventilen i botten?KRAM

Men på MAMs hemsida kan man beställa nappar med namn på (både till 0-6 månader och 6+ har jag för mig) =D Så du kan både ha kakan och äta den;) Kika in där vettja!

Men på MAMs hemsida kan man beställa nappar med namn på (både till 0-6 månader och 6+ har jag för mig) =D Så du kan både ha kakan och äta den;) Kika in där vettja!

Jag gjorde precis som du, beställde såna nappar men dom passade inte riktigt lilla damen.. Men sen såg jag att Mam också har namnnappar som man kan beställa från dess hemsida. Ett tips bara, om man vill ha både namn och mams nappar :)Kram

» Sarah

Här är det också MAM som gäller! Beställde namnnappar men hon tar inte de lika bra som MAM.


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »