Mat till stora och små

Hej vänner!

T
ack för era kommentarer angående byte av ersättning. Som med allt annat verkar det vara väldigt olika, så jag kör nog som vanligt - på det som jag tycker och tror passar Jolie bäst. Hon verkar ju bli mättare och det är ju huvudsaken! Däremot tycker jag redan hon är lite hårdare i magen, så vi kör nog på 50/50 ett tag till.

Nu ska det lagas mat till mamman och pappan här i hemmet. Skaldjurssallad står på matsedeln idag, mumma! Tidigare var jag en sådan som hade uppfattningen att det var "dyrt att äta nyttigt" men där har jag ändrat mig helt nu. Skaldjur kostar ju till exempel inte mer än en godispåse! Kort och gott om det :)

Dagens Fjompa-Lompier som hon kallas nu för tiden;


Blir sällan dagens på Jolie nu för tiden, då vi verkligen har supervarmt i lägenheten nu och hon gillar bäst att vara nakenfis...


Kommentarer

Söta Jolie!! :)

Sötnosen! Jag har faktiskt inte sett det, att det står att man kan ge 2:an från födseln! Jag märkte faktikst ingen större skillnad mellan dem, men jag delammade å andra sidan parallellt. Jag tror man får gå på känsla där. Ha en fin kväll!Kram!

» Elin

Fina unge! :) Tycker hon börjar bli jättelik dig.. :)Skönt att du mår bättre nu gumman! Kikar in och kollar läget med er varje dag men det är inte alltid man hinner lämna nåt spår efter sig.Kram på er!

hon är så bedårande söt! :)

Hon är så söööt o goo :)Angående att hon har blivit lite hårdare i magen. Testa o ha i messmör eller rapsolja i ersättningen. Det tipsar dom om här på bvc för hårda magar.

Vad sönt att det verkar funka bra med ersättning nr2 och precis som du säger, tänk om det var så enkelt! Vi håller tummarna! :DGud jag känner mig lite dum som har kört på åkpåsen när det varit 15 plusgrader haha, men man lär sig väl det här nya mammalivet allt eftersom antar jag ;) Idag bytte vi iallafall ut den mot filt och det blev mycket mycket bättre (sist var hela hon inklusive allt hår helt blött pga svett, åh stackars) :D Kramar!!

Önskar att det var varmt här med, här inne i vår lägenhet är det kallt! Ligger Minna naken har hon minst 1 dubbelvikt fleecefilt på sig, ibland 2. Brrrr

Men!! :) Är hon nå söt eller?? VÄrsta godingen!! SJälv har jag en liten skallepär ,haha! Men lika söt ändå förstås!! Han blir fyra månader imorrn så det skiljer inte så mycket mellan våra små.. Sen har min en storebror som inte alls är så stor :) På 1 år och fyra månader :) Vill ni ha syskon till lillgumman?Kram2011-04-13 @ 20:03:02

URL: http://Emmajosefinee
Postat av: Josefine

Oj, det blev något galet med min kommentar där ! Ja

men det var väldigt fint av honom :) önskar att jag kunde få lite blommor någon dag sådär ;) hihi

Sötnosen :)


» Eleni

Ja du har rätt! :) Vi kanske också ska börja köra med Nan2 snart... hon blir ju ändå 4 månader om typ 1 vecka. Tror vi testar att byta ut ett mål till att börja med, inte för att hon inte verkar mätt. Men hon kanske håller sig mätt ännu längre om hon får börja med Nan2. Nu äter hon ganska exakt var 3e timme på dagarna, men nätterna klarar hon sig runt 6 timmar. Tur, hoppas det håller i sig fast jag säger det, hehe!Jag förstår om ni inte följer med på lördag, men jag tycker det är jätte jätte jätte tråkigt!! :)

Kram!

Malin

Tycker att du gör rätt som litar på din egen magkänsla, du känner Jolie bäst! Hon är så fantastiskt söt, hennes frisyr är helt underbar! =)

Som sagt, jag bara älskar hennes frisyr!!! :)

» Sara

Dem är så söta när dem är nakenfis ;)

Gud vilken sötis!!!! :)

Vad mysigt med en liten nakenfisa :)

Hon är en riktig sötnos =) Ny tävling på min matblogg så kika gärna in där om du gillar kaffe =)

åh så fint

Hon har såå underbart hår! Så söt

Hon är ju verkligen helt underbar det där lilla trollet! haha:D skulle hon kunna låna ut lite hår till min älskade dotter?;) haha

Åh vad söt hon är :) En sån body har min son, fast blå hihi.


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »