Ny härlig dag väntar!

God morgon vänner!

H
ar vaknat upp till en ny strålande dag, solen skiner och inte ett moln på himlen. Underbart! Sitter med kaffekoppen i handen och morgonbloggar medans lillskruttan gymmar lite. Har glömt att berätta men hon har blivit en fena på att vända sig från rygg till mage nu. Det går nästan lättare för henne än tvärtom - som hon lärde sig tidigare. Min duktiga lilla tjej!

Snart ska vi ta oss ner på stan en sväng. Vi måste inhandla några bodysar i stl.62, vi har nämligen bara tre stycken och det är ohållbart. Nu är alla bodys i stl.56 undanpackade så vi behöver flera. I den här familjen kan det ju gå åt flera bodys per dag som lillan kräks.

Har ni också sol idag?

(Tack för tipsen om bredden på bloggen! Tack vare er kan jag nu också ladda upp två 300 bilder bredvid varandra. Och då är jag KASS på stilmallar och sånt. Men detta klarade jag av, hihi)


Jolie gillar att vara stora tjejen och sitta i sin stol. Men än så länge är det med lite kuddhjälp!
Kommentarer

god morgon! här skiner solen också idag. så härligt. vi ska snart ta en promenad ner till öppna förskolan, idag blir det lek!

jag skulle också vilja vara tekniskt och kunna fixa stilmallen så två bilder kan hamna brevid varandra. får läsa dina kommentarer under inlägget sen och se om jag kan få lite tips där!

massor med kramar till dig!

Ja idag var det minsann fint väder :) Hoppas det håller i sig hela dagen! Ska nog försöka få liv i min trötta sambo snart så vi kan ta oss ut :)

Men, dom är ju inte brevid varandra! :DHoppas ni får en bra dag! KRAM

Låter som en härlig dag :) Här är det också sol men dagen tillbringas mest inomhus då jag har sådan rälig allergi mot pollen och inte får äta medicin under graviditeten :(

» Sofie

Härligt!!! Ha det great!

puss o kram!!!!

Så bra att du fick till det med bredden på bloggen :) Så söt hon är lilla Jolie :D Kram

» Corny

Nu är det bara en timme kvar till att anmäla sig till Dagens blogg-tävlingen!

http://cornyz.blogg.se/2011/april/dagens-blogg.html

Lycka till :)

Sv: vi började med det ifall det skulle bli krångel med amningen. Hon tyckte ju om gröten så då visste ja att hon kan få det istället för amma.

Åh, va roligt att handla lite nya kläder :)

Jag började också använda inlägg i vecka 20 och sen lugna det ner sig, så slutade använda inläggen och nu då värkarna ökat så har det blitt värre igen... Det är inte enbart en droppe heller, utan det rinner verkligen.. Obehagligt.Jolie är så himla gullig malin! :) Hon ger en energi varje dag genom bilder! :)Hoppas du hittar något fint.Kramis

Ha en härlig shoppingdag :) Blev jätte bra med bilderna vännen!Kram!

Nu är dom brevid varandra. Skumt! :D

sv: det är en konstig sjukdom. Vissa får inga men alls och andra blir riktigt riktigt sjuka =/

Men vad bra att det gått så bra för dig! :) krya!Jag har tyvärr efter ett år fortfarande kronisk huvudvärk, inget närminne tidsuppfattning eller koncentration och sämre hörsel =/ Men har blivit mycket bättre :) första halvåret efter sjukdomen försvann synen på ena ögat, jag kunde inte gå och inte äta pågrund av att magen la av helt.

Kramar!Btw, Så otroligt söta bilder :D

Ja konstigt det där för att själv var jag jättekinkig med maten men hos Signe går det mesta ner=) Kram


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »