Nytt till lillskruttan och babbel om storlekar!

Hej vänner!

N
u är Jolies garderob påfyllt gällande bodys stl.62. Tycker att det är lite svårt att veta med storlekar till henne nu, hur länge hon kan ha dem. Stl.50 kunde hon ju ha de första två månaderna, och stl.56 de andra två månaderna - grovt räknat. Frågan är om hon kommer kunna ha stl.62 i två månader nu också?

Mycket babbel om storlekar där kände jag nu. Hängde ni med? Hihi. Hur som helst, köpte tre bodys i stl.62 och två bodys i stl.68, sen får vi se hur det passar och hur hon växer och så :)


Kommentarer

Gudomligt söta! :-)När jag arbetade på PO.P brukade vi säga att barnen kunde ha stl 62 och 68 längre än vad de kunde ha 50 och 56. Vet inte om det stämmer i Jolies fall, men de borde räcka minst två månader iaf! :-)Ha en bra kväll!

KramPS Jag har lagt till dig på Bloglovin nu! :-)

Hur lång är Jolie nu? :)

Minna är ju 9 veckor och hon är 58cm!

Elliot har haft typ samma som Jolie, str 50 två månader, och så 56. Nu har vi dock rensat bort nästan alla 56-bodys och kör på 62. Vissa 62or har han tom växt ur! Så den storleken gick snabbare, men det är nog för att han är så tjock, oftast så blir det tajt runt magen trots att längden är bra, haha.

Får se om jag orkar fota allt vi köpte idag, måste räkna påsarna nu, vagnen var helt överfull!

Ja det är inte klokt vad fort det går!

Maja hoppade över 74, tror hon hade det i max 2 veckor. Snopet för jag hade rätt många bodysar som ja inte alls hann använda ;)

» Maria

Jag hittade de söta blommiga linnebodysarna igår och insåg att jag hade shoppat järnet om vi hade fått en till tjej. Det är svårt att hålla sig undan de söta tjejkläderna!

» Sara

Dem översta bodysarna fick Ida i sitt påskägg älskar den med rosor på :) Kram

vilka underbart söta kläder

Linnena var jättesöta =) Ny tävling på min matblogg så kika gärna in där om du gillar smycken =)

» jen

jätte sött ... ,är skit svårt det där med stl. vart så olika med Oliver. vissa kläder kunde han ha längre andra inte. ändå var det samma stl. Roliga är att han kunde ha en pyjamas, från 3 månader o enda till han var 9 månader el nått. Å var 62 på den, hehe. den liksom töjde o följde med i växten.

» Linda

Så mycket fint!! Du har bra smak, lilla Jolie ær alltid vældigt fin. :) de væxer som ogræs de små, hinner ju inte igenom alla klæder i en storlek innan det ær dags før en ny.

Det hann bli mörkt och jag gillar inte att fota med blixt, så jag får dokumentera alla grejer imorgon, nu har vi iaf plockat upp allt och kollat igenom det, och gud vilket bra jobb jag gjort, haha. Sååå nöjd med dagens skörd. Elliot kommer bli collaste killen i skärgården, höhö. En av sakerna ligger det dock uppe bilder på nu:)

62 & 68 borde/brukar räcka längre än 50/56, det fick vi i alla fall lära oss när jag jobbade i barnbutik, så man får se om det stämmer :)Tack för tips om smakisarna! Nu ska jag bara vänta in fyramånadersdagen...

hihi vad söta dom där linnebodysarna är :)

Jättefina kläder du har köpt till Jolie! Jag är sugen på att köpa linnena till Molly då hon har växt ur sina nuvarande linnebodys. Visst är det svårt med storlekar... Jag vågar inte köpa allt för mycket på en gång till Molly för man vet ju inte om det plötlisgt kommer en tillväxtperiod :) Kram

ja verkligen.

åhh vilka söta bodys.

allt bra? kram

» Lotta

Vad skönt att hon kunnat ha dom små storlekarna så länge.Min lilla kunde aldrig ha stl 50. 56 växte hon ur på mindre än en månad. 62 hade hon i 1,5 månad och 68 i 2. Hon har nyss vuxit i 74 så nu hoppas jag att hon kan ha det iaf 2 månader. Jag räknar kallt med att hon kan ha 80 i sommar och har handlat en hel sommargarderob därefter :P

Jo det kan man lugnt säga :) hihiSå söt den var med blommor!

Jag saknar att köpa en massa små söta bodys!

Linnerna är jättesöta! Tror Jolene ska få likadana! :)

Linnea (med dotter Saga)

Det beror ju också på när man börjar med nästa storlek, om man väntar tills de helt vuxit ur föregående så kan de ju ha kläderna mkt kortare tid än om man börjar använda dem när de är lite för stora. Om man inte är beredd så kan man ju nästan råka missa en storlek helt om de växer snabbt. :)Nej det är inte lätt med storlekar, speciellt eftersom det skiljer sig så mkt mellan olika märken!

Jättefina kläder till henne! Gillar när det är lite sött flickigt, och inte sådär knallrosa grejer :PEdvin hade st 50 i nästan en månad och nu när han haft st 56 i nästan en månad börjar ärmarna på bodys bli för korta :P Vad olika det kan vara med kläder till dem små alltså ;)Kram

Va fina kläder de med rosorna har J också, jätte fina och så sköna i kvalitén.

Här inviger vi stl 74 snart :) de växer lite för fort våra små ;)

Men guuud vilken fin dotter du har. Vilken kaluffs. Jag som trodde att min lilla tjej hade mycket hår. Supersöta kläder. Linnebodys är så tacksamt, speciellt när dom små ska ha tunikor och vanliga tröjor på sig. Ha en kanon dag. Kram

Jag tycker också det är jobbigt med storlekarna, och speciellt nu i sommar när det behövs kortärmade bodys också, så man är lite kluven när man ska köpa nu när man inte vet hur mycket de växer och så... jobbigt! Skulle vara att ha facit :)Hoppas ni får en toppen dag :)Kramar!

Så söta plagg:)

Hoppas du får en fin torsdag!

Haha, underbart konstaterande :) Jag använder också på högsta läget så det förklarar ju saken. Igår var ju första svängen med vagnen och jag bara tooookÄLSKAR den! Det kan inte finnas många vagnar som är lika lättkörda som buggan inte!Jätte fina kläder! Har också köpt dom där bodysarna som är som linnen, perfekt tiill varma sommardagar och såå söta :) Dom andra plaggen fyndade jag också förra veckan. Här är inte smaken som baken ;)Kram på er!

Söta inköp till sessan :) kram

Fina kläder :) Dom där bodys som ser ut som linne ska jag också köpa till lilltjejen sen :)

» Nina

Så söta bodys! kram


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »