Sjuk?

Hej vänner!

V
ad skoj att läsa om era barns sovrutiner. Tack för att ni delar med er! Ska försöka svara er såsmåning om ♥
Lite bloggtorka här idag beroende på sjukdom. Tror jag i alla fall - yrsel och ont i bröstkorgen/lungorna när jag andas känns som någon slags virusinfektion. Typiskt har varken tid eller lust att vara sjuk nu! Hoppas det går över snart.

Som ni förstår så blir det ingen dagens Malin eller så mycket andra roliga bilder idag. Så bjuder istället på dagens tips för er som missat det: Fraktfritt hos Babyshop till och med fredag!

De ombloggade babyconversen finns ju hos Babyshop. Tyvärr är de rosa slutsålda för tillfället!
Kommentarer
Anna

Ja, Babyshop har ju så myckt fint! Hoppas du mår bättre snart!

Gud vad gulligt med små Converse!! :)

Linnea

Men vilken sjukdomsepidemi i mammabloggvärlden! Man skulle nästan kunna tro att ni smittat varandra genom interaktion via kommentarsfälten eller något... :) Stackare, är ju jättejobbigt att vara sjuk. Krya på er!

Du behöver inte känna att du måste svara mig, ville bara göra ett litet inlägg! Skickar massa krya på dig kramar!!!!!PUSS!

svar

ihih ja hon hade verkligen mycket hår för att vara så lite :) hihitack detsamma :)

» Lina

Fast på dagarna sover han ju inte så mycke då, hehe, ett par timmar på förmiddagen och eftermiddagen men han är ganska vaken annars:)Ja de blir nog bra med pållen hoppas jag :DKramar

Vad ska ha få för nytt jobb? Himla skönt att slippa köra taxi mitt i natten... fyyy...:(Krya på dig söta du!Kramar

Är på jakt efter ett par såna skor till Molly :)

Sara

Kan tipsa om små Converse kopior av märket parvel på Åhlens för 69:- super söta. Har redan investerat i två par =)

Anonym

Stress kanske?

Anonym:Nope, har haft stress och varit sjukskriven för det en gång i tiden så den känslan känner jag allt för väl igen. Och lärt mig kontrollera :) Men kan förstå att det kan låta som det.

» Ida

Dessa små skor är ju bara gör söta!

Vad tråkigt att dom rosa inte fanns på lager då :/ En annan vända säg :)Vilken underbar man gumman! Tio röda rosor är inget man blir bortskämd med, haha. Önskar er en toppen dag!Kramar!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »