Sortera, sälj, spara...

Hej vänner!

H
är har jag kommit halvvägs i sorteringen av Jolies kläder. Tycker det är svårt att bestämma vad som ska sparas och vad som ska säljas, finns ju så många favoriter. Men vi har bestämt oss för att inte spara alltför mycket av flera olika anledningar...

Nu var vi dock tvungen att pausa för matning av lillskruttan. Sen ska jag ta ett ryck till innan det är dags att börja fixa i ordning både mig och Jolie. Ikväll ska vi nämligen iväg på middag hos Eleni, Patrik och Maya. Kommer säkert bli supertrevligt!

Vi hörs lite senare!


Tre väldigt olika favoriter som ska sparas!
Kommentarer

Hej! Får se om detta inlägget publiceras nu, har haft problem med att kommentera här.. Vill bara tacka för titten på min blogg och säga att din dotter är sååå söt och vilket långt hår hon har! Jättesöt!

ja gud, hoppas verkligen att man får en roligare anledning att vara vaken på nätterna snart ;)vad fina favoritkläderna var, älskar den från newbie :)

Sv: Ja verkligen :)

Jag som har problem med för högt blodtryck mår ibland väldigt dåligt då jag tränar och trycker höjs ännu mer, men då jag tog en powernap sist så gick det hur lätt som hellst :)Tack detsamma, vi gör premiärgrillning ute på tomten idag´, så härligt med lite "värme" äntligen :)

Haha, :) Jag kollade inte ens in någon annan vagn när vi köpte buggan så han skulle säkert bli galen om jag kom på att byta nu :P Fast som tur är så är vi nöjda båda två :) Måste hitta en bra dagisvagn sen bara för buggan vill jag inte ha ståendes där :)

Nej nu lär jag ta en kopp kaffe, Alice har ÄNTLIGEN somnat efter att ha varit vaken sedan 9 imorse.. Utvecklingsfas klänga på mamma tror jag denna helg får heta. :)

KRAM!

Molly och Jolie verkar ha samma stil, haha! Vi har alla tre plaggen som du visar på bilderna, fast Newbie dressen i vitt =)

Jag har också rensat undan en hel del av Mollys kläder. På det viset är det synd att de små växer så snabbt, för de hinnner ju inte direkt slita ut plaggen..

Hoppas att ni får en härlig lördag! Kramar


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »