Tio röda rosor

Hej söta ni!

E
fter en eftermiddag med slappning på soffan och slötittning på TV:n känns det nu lite bättre. Kanske bara är lite sömnbrist och kroppens svar på rätt hård träning den senaste tiden? Hoppas på att jag är tillbaka på banan imorgon igen!

Imorse tog Mattias med sig Jolie ut på en promenad så jag fick mysa på lite för mig själv här hemma. Och gissa vad han hade med sig när han kom hem? Jo, som rubriken säger - tio underbart fina rosor ♥ Och vi firar inget, han hade inget att säga förlåt för eller liknande. Han vet bara hur glad jag blir av det. Fasiken vad jag älskar den mannen!


Kommentarer

Vilken underbar kille :) Rosor som man blir sååå glad av :)

ÅÅ så gulligt av honom! Överraskningar gillas =)Kramar

Åh vad gulligt! Det där hade jag behövt efter århundradets jobbigaste nattning typ. Haha. Oh fy alltså, nu fattar jag ad folk menar när dom säger att jobbiga nattningar tar på krafterna. En jäkla skitunge har jag haft med att göra nu ikväll.. suck.

Jaja, det där med maten. Jag har med funderat på att gå över till 2an, Semp 2 då i vårt fall. Upplever också att Elliot inte riktigt blir helt mätt, och idag har han ätit varannan timme typ hela dagen, kanske därför han varit gnällig för han inte blivit riktigt mätt? Jag vågade inte testa 2an förrän han fyllt 4 månader men han gör ju det snart, och det borde ju inte vara så farligt liksom. Nu äter han 200 ml per mål och föera gånger idag har han vart grinig och gråtit när maten tagit slut liksom. Matvrak som han är, haha.

» Linda

Så skønt med lite egentid. Behøvs ibland!

Och så otroligt gulligt av Mattias, lite sånt behøvs också før att vårda førhållandet. Ni verkar super søta tillsammans :o)

Det är ju precis så det ska vara! Presenter och blommor när man minst anar det. Vilken man du har :-) Krya på dig!Kramar!

Eva

Underbart! Var rädda om varandra. Ps ni har världens sötaste babys. Kram

vad fint av honom :) älskar blommor, kram

Åh vilken kille du har! :)Du har väl inte glömt att gissa när min bebis kommer ?=) Kör nämligen en gissning nu :)

» Marie

Ohh vad gulligt

Ååh!!! Tänk vilken underbar sambo du har alltså :)

åh såå fint utav honom =)

» Fia

Så gulligt av honom!

Jag uppskattar sånt mer än när det är just nått speciellt =)

Va underbart det är KÄRLEK. Hahah jag o D har varit ihop i 8 år i Maj och inte har jag sett några blommor fast jag älskar honom mest av allt ändå :)

Ååh va gulligt av honom! :)

oh tänk om man skulle få ett gäng rosor drömmer :)

» Sara

Ohh pluspoäng där ;) Man blir så glad för sådana kärleksfulla gester.

Vilken trevlig överraskning :)

Men va go han är! :) jag älskar överraskningar och jag älskar blommor :D spec tulpaner men mannen är inte den som är den :P haha. Han köper sällan blommor.

Hur gick det med maten nu då? Kändes det som om hon blev mättare? Gick det bra att blanda 50/50? Jag tänkte nästan blanda in ännu mindre av 2an men det kanske inte behövs? Nu är ju NAN och Semp inte samma men typ..

Va gulligt gjort av honom!Igår kväll läste jag i din blogg men så kom det någonting i mellan så jag lämnade datorn och din blogg va fortfarande kvar på skärmen, inlägget med rosorna.Viktor hade sett det inlägget och trodde att jag medvetet lämnat datorn men sparat ditt inlägg synligt, som en pik till honom. Hahaha! Killar är för roliga alltså! :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »