Trött, Sushi och App-tips!

Hej vänner!

G
ud så trött jag är nu ikväll. Det känns som att det har varit full fart hela dagen, men egentligen har jag inte alls gjort många knop. Men trött är jag kan jag konstatera!

Dagens middag intogs liksom igår på balkongen. Supermysigt! Sushi stod på menyn idag och det är ju så mums. Hoppas vädret håller i sig så vi kan äta middag ute hela veckan :) Bilden nedan är tagen med iphonen, är det någon som har tips om någon bra fotoapp till den? Så man kan snygga till bilderna lite. Vet inte riktigt vad jag är ute efter, men tips mottages gärna!Kan ni förresten ladda upp två bilder bredvid varandra i size 300? Om ni förstår hur jag menar. Går inte för mig utan dom hamnar då under varandra när jag publicerar inlägget. Är det jag som har fel inställningar?
Kommentarer

Gud vilken söt dotter du har!

Kram

Jag kan publicera två 300 brevid varandra, men det beror ju på hur bred blogg du har - kolla stilmallen, min är 650 :)Eller menade du bara via iphone nu kanske? :D

Jag kan starkt rekommendera camera + appen, den använder jag till alla mina bilder i princip :)Ang. Bloggen.. Jag kan ladda upp två bilder i 300 bredvid varandra. Jag tror inte att du har tillräckligt bred content.Nu har jag en fråga till dig :) Vagnen är ihopsatt (så fin) men jag undrar, ska handtaget på den vara lite "löst"? Det går liksom att rucka på det liksom..

Din width på content är antagligen 600px så du ska kunna ha bilder som är i den storleken, då också 2 st som är 300 var. Men sen har du antagligen en annan kod som heter padding också, som gör att det du skriver inte hamnar enda ut i kanten. Gissar på att du har 5px i padding. Så ändrar du bara din width till 605-610px så borde det bli bra :)

Jag kan absolut inte något om det där med bilderna men tänkte fråga dig , hur bloggar du via din iphone? För när jag hade blogg.se gick jag in via Safari och man kunde ju liksom inte ändra textsnitt och allt bara var en klump när man la upp inlägget? Och jag kunde inte lägga upp bilder.Men det kanske inte är safari man använder? Jag gav upp iallafall och bytte till wordpress, för de finns en app för de =) Men vill så gärna byta tillbaka!

Kan du inte svara så förstår jag :P haha. Kram

» Karin

Såå mumsigt:)

» Karin

Såå mumsigt:)

Hihi ja, det verkar som att man kommer skymta till i rutan lite. Såg ut så i den korta reklamsnutten jag såg. Så ni får hålla utkik efter en av de då gravida brudtärnorna där i bakgrunden imorgon. :) Kram

Ja just ja... glömde oxå säga att ja, jag kan posta två 300px bilder brevid varandra, men jag har oxå ändrat bloggbredden själv, så att det ska få plats. Säg till om du behöver hjälp med hur man gör, så kan jag försöka förklara. Kram

Det där med bilderna har och göra med bredden på din blogg!Angående APP så har jag laddat hem nån snabbvariant utav PS. Har dock inte använt den än..

» Erika

mums med sushi! :-)

Sushi ser ju så otroligt gott ut, tråkigt bara att jag aldrig kan lära mig äta det :/Hoppas ni har haft en trevlig dag :)

Njea de va varken gott eller äckligt. Hon funderade nog mest vad de var mamma och pappa gav henne för inte va de mjölk :)Kram

Bloggar från min iphone varje dag, finns en app som heter crossprocess :)

» Eleni

Jag har photoshop app på min iphone. Har dock aldrig testat det. Men det var en kompis som la in det på min för hon sa att det var så bra. Kanske måste prova den någon dag :) Kram!

» elin

Vilken söt dotter ni har! Så gulligt med allt hår redan :)Jolie är mitt favoritnamn och förhoppningsvis får jag också chans i framtiden att döpa en dotter till det... :)

Linnea (med dotter Saga)

Camera+ är riktigt najs! Du kan både flippa och beskära, lägga på filter och ramar. Jag är hooked på att köra flash eller night och sedan lägga på miniaturize eller depth of field. Iphonebilder blir annars ofta lite murriga men detta ökar kontrast och skärpa/oskärpa, bilderna känns "tvättade" och ser betydligt klarare ut. Även när man kollar på datorn hade en del nästan kunnat vara tagna med systemkamera.

» ebba

kan va för att du inte har tillräkligt bred blogg ? :)

jag kan iallafall ha det :)

Fasiken vad sugen man blev på sushi nu D:


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »