Underbar dag!

Hej söta ni!

V
ilken underbar och bra dag jag har haft! Betyder verkligen mycket att jag också fick en dag med sol, nu är energiförrådet påfyllt till max. Och det kan behövas då det ser ut som att det ska bli lite kallare resten av veckan, även om vi såklart hoppas på att värmen håller i sig!

När vi var ute på vår lilla shoppingrunda tidigare idag fick Jolie sitta i Babybjörnselen framåtvänt för första gången. Och snacka om att det var en nöjd dam som satt hos pappa! Fanns ju så mycket att titta på och hon charmade varenda kotte vi mötte. Somnade snabbt gjorde hon i bilen sedan också, man blir trött av att vara ute och spana :)Kommentarer

Härligt att höra att du är på benen igen Malin! =)

Ha en trevlig kväll!

Kramis

Gött med lax och även mjukglass :D

Det gör man verkligen - från alla håll och kanter :) Och det är bara kul tycker jag.Jag förstår att det varit jobbigt att inte kunna umgås med henne, men som tur är så har hon är riktigt fin och bra pappa (vad jag läst mig till) som gjort det bästa för henne :) Och att hon saknat mamma förstår jag, hih.Kram.

Åh så härligt! Det måste kännas som en riktig lyx att ens få titta utanför sovrumsdörren efter din hemska vecka, din stackare. Så glad att du är på benen igen.Lova har också fått sitta framåtvänd i bärselen några gånger nu och de är ju så söta när de sitter där, alldeles fashinerade och jättenöjda haha :DKram kram

Sjäääälvklart! :) Synd att alla bor så utspritt, annars hade det ju vart svinkul med en liten träff ju:)Har Jolie fått testa stolen? Vad tyckte hon?

Elliot älskar också att sitta i sin sele, framåtvänd. Idag var vi på Ica och handlade så, han i solhatt och solglasögon. Tror du han fick många blickar och leenden eller? Haha.

Ni ser iaf ut att ha haft en suuuupermysig dag!

» Fia

Ååå va gott med mjukglass!När dom väl kommit rinner tiden iväg men jag har tryckt på paus nu =)

fasiken vad jag blev sugen på glass D:

Skönt att se att du är på benen igen! Kram kram.

Så mysigt det såg ut. Kul att du är på benen igen, har kollat in här på bloggen lite då och då för att se om du piggnat på dig! :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »