Valborgsmässoafton

Hej vänner!

I
dag är det ju Valborg och för första gången ska det "firas" med vårat lillhjärta. Tänk att för ett år sedan vid den här tiden låg hon redan i min mage. Men det visste vi minsann inte då ;) Gick tillbaka i arkivet för att se vad jag gjorde på Valborg ifjol (minns inte, förmodligen jobb) men typsikt nog hade jag inte bloggat alls den dagen.

Om ett par timmar ska vi packa in oss i bilen och åka ut till Mattias föräldrar och bror med familj i Matfors. Eftersom min darling jobbar ikväll så passar vi på att Valborgsmysa lite under dagen istället. Kvällen blir lugn med andra ord!

Hur ska ni fira Valborg?


Två härliga bilder från förra april på våran balkong i Åre. När jag ser de här bilderna kan jag allt sakna byn litegranna ♥




Kommentarer

Haha, det blir nog bättre snart, verkar gå i perioder. Elliot är nog inne i en sova mycket-period, nu sover han IGEN liksom! Haha. Och så vill han gärna gå och lägga sig redan vid 18 och så somnar han innan man ens gått ut från rummet typ. Man kan ju hoppas det håller i sig:)

Hoppas nu ni får en jättemysig Valborg i solen!

vad fin du var i det röda håret! trevlig valborg :)

Ha en härlig dag med din familj malin! :)

Kramis

Va lyckliga ni ser ut!!!

Tack vännen!! Hoppas att ni får en underbar valborg med massa mys och gott :D Kram från oss

» Tovis

vi ska nog inte göra så mycket, kanske kika på nån brasa? :P är inte så mycket för högtider här hemma, hihi, men det blir ju trots allt mysigare sen när ens barn blir större ;)

Blir också nostalgisk när jag tänker på förra årets valborg; då var Elliot bara ett litet spädbarn! :)

» malin

Här blir det också en lugn kväll, kommer vara hemma med Alma bara. Försöker hålla på hennes sovrutiner så gott det går. Plus att jag är tröööött efter att ha sovit några få timmar bara.



Kram

Tack så mycket :)



Vi har lekt och busat en massa nu ikväll när sambon kom hem efter jobbet. Sen åkte vi och kikade på en valborgs-eld :)

Hoppas ni får en mysig valborg :)


Kom ihåg






Trackback
Annonsera här »