Valborgsmys och bildbomb!

Hej vänner!

V
i fick en jättetrevlig dag med majbrasa, korvgrillning och lite försenad påskäggsutdelning. Var lite tråkigt att behöva åka hem så tidigt, men det var för sista gången - ikväll jobbar nämligen darling sista passet på "skitjobbet". På måndag väntar ny anställning med måndag-fredag och flextider. Gillas!!!

Nu är det lite Joliegos som gäller. Eller det är nog snarare Joliegnäll nu för tiden. Sedan väntar nog en tidig kväll i säng, trött mamma här idag!

Hoppas ni alla får njuta av en härlig majbrasa ikväll!Kommentarer

Mysdag :-)Här hemma har vi också ett lugnt Valborgsfirande i år. Min sambo jobbar som polis och det är ju en ganska hektisk helg den här... Så jag och smågrabbarna har en skön kväll i soffan istället :-)På tal om att jobba skift så ser jag både för och nackdelar. Ibland är det nästan skönt att inte T har ett inrutat mån-fred jobb, det kan vara helg mitt i veckan liksom. Men samtidigt är det ju skönt dom gånger han är ledig när alla andra är det... Vad jobbar din sambo med?Ha en toppenkväll nu!Kram på dig!

Stina

Vilka härliga bilder! Och jag måste bara säga att du alltid ser så bra ut. Även när du är "enkelt" klädd. Gillar din stil, den inspirerar!Glad Valborg!

» MYMiC

Men fy vad härliga bilder, och så söt du är! Naturligt vacker ;w; Verkar som om ni hade det väldigt trevligt :D

Hej fina du :) Vad mysigt ni såg ut att ha det :) Själv har man haft en inne-ute på gården dag med småpojkarna.. Pappan jobbar 07.00-19.00 över en vecka i sträck nu :( Liite tråkigt ska jag medge.. Tur att man har fina vänner som behagar sig förbi på en fika lite då och då :)

Gillar hon utelivet lillstumpan? :) Min Samuel älskade det som bebis, nu oxå.. Men Gabriel (minstingen) ogillar läget när man e ute :O VEt inte varför.. DEt kankse ger sig :)Kram på dig och finaste lilla sessan!!

Camilla - Mamma till Leo

Vilka härliga bilder! Är det Mattias bror som sitter med ett annat barn i knät? Och är dom tvillingar? Ser misstänksamt lika ut :) Kram!

Camilla - Mamma till Leo

Ps. Håller med föregående talare, du är verkligen superfin i alla lägen!

» Eleni

Vad härligt ni er ut att haft! :) Tycker absolut vi kan ta en sväng förbi Tant Anci i veckan. Jag tänkte att kanske du och jag kunde ta en "barnfri" kväll och gå en sväng på stan och kika?! :) Får papporna vara hemma med våra små busar! :) Hihi! Vad tror du om det?! Kram!

- Hoppas du får en bra valborg :)!

Ser ut som ni haft det supermys! Riktigt härliga bilder :-) Då fick jag se en majbrasa på bild i år iaf, har sj inte varit vid ngn idag som vi annars brukar ;-)Kram!

Camilla, MYMiC & Stina;Tack vad söta ni är. Det värmer verkligen!Och det är Mattias bror på bilderna, men dom är inte tvillingar. Skiljer ett år mellan dem!Kram på er!

ha en fin kväll

» Nina

Tack! Det har vi haft, hoppas att ni med ahr hafr supermysig dag! Det ser verkligen så ut! Kramar!

» Fia

Så många fina bilder =)

Hoppas ni haft en trevlig valborg!Kram

Mys ni har det;) Japps självklart så kommer jag skriva om matkassen sedan;)

Godmorgon snäckan.

Mysiga bilder du dela med dig.Hoppas att du får en mysig söndag.kram

Vilka härliga bilder! Så söt hon är!

Vilka härliga bilder :) Ser ut som ni hade en toppen valborg..

Så stor Jolie blivit, tiden går ju så fort..

» Marie

Mysigt ni hade det =D


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »