Vårstädning Garderob, check!

Hej vänner!

F
ör några veckor sedan påbörjade jag projektet att städa ur vinterkläderna från garderoben. Nu har jag äntligen tagit mig tid att avsluta projektet. Men inte känns det som att det blev nån mer plats för det, hihi. Och då har jag fortfarande en kartong med kläder nere i förrådet märkt med "Malins-före-gravid-kläder" som ska packas upp snart.

Drömmen om en stor walk-in-closet lever vidare, ja!

Kommentarer

Ser att vi roat oss med ungefär samma sak idag haha. Pisstråkigt när man väl pysslar med det, men sååå skönt när man är klar :) sen att det för min del blir stökigt lika fort i garderoben är ju en annan femma, haha

» Sanna

Vill också ha en Walk in closet =)

» Sara

Läser ofta att man vårstädar sin garderob & plockar fram & tar bort...sådant hade jag inte orkat utan jag har alla årets plagg hängades ihop, men det kanske är för jag har en walk in closet i sovrummet ;)

Nu har jag varit på H&M men jag hittade inget hårband där faktiskt.. Så märkligt! Däremot såg jag det genom skyltfönstret på en annan affär och svängde in i en affär som hette Kiddies. Där köpte jag 2 hårband och även hårrosetter! Hur söta som helst :) Har lagt upp bilder i bloggen på dom. Så glad att jag äntligen hittade lite hårband och sånt :)

Svar:

Tack så mycket ^^

Ja det var riktigt mysgit ute igår, hihi..hoppas att det blir mer och mer varmare kläder så att man kan skippa jackorna på pojkarna:D

En walkin-closet skulle inte sitta fel....


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »