Videoblogg: Jolies rum

Hej vänner!

E
ftersom ni önskat fler bilder av lägenheten och även fler videoblogginlägg så tänkte jag att jag slår ihop de två till ett. Så här kommer första delen (inspelat förra veckan) och det är på Jolies rum. Vill passa på att påpeka att jag själv tycker jag låter lite "tillgjord" men man är ju inte så van att prata inför kameran. Det kanske blir bättre framöver ;)

Även en pinsam tystnad i slutet, men som sagt - alla är vi nybörjare någon gång. Näe, nu skulle ju detta bli ett videoblogginlägg, så här kommer det;Ps. Tycker ni bättre om när jag laddar upp filmerna via Youtube? Med tanke på reklamen som följer med VidoefyMe?
Kommentarer

hihi guuuud vad söta ni är på bilderna i inlägget under. kram

Vilken gullig film =)

Så fint rum hon har =)

Nu kollar jag din blogg från mobilen så jag kan inte se filmen nu.. Men jag ska kolla sen :dHur får du in koksaltlösningen i hennes näsa? Jag har försökt hälla bröstmjölk i Minnas näsa med en sked men det har inte gått så bra...

Sv; Haha ja, det är konstigt det där hur de kan göra så stora förväxlingar. :D

Ja kanske skönare att vara flintis;) hahahaJa jag kan berätta hur det va sen så kan du ju bestämma om du vill gå nästa år!:)

Vad fint hon har det i sitt rum. härligt att höra hur ni uttalar namnet också. jag blev förvånad, jag trodde ni uttalade det som Jolie (angelina Jolie) om du förstår :) hehe!

» jen

sv: hehe, själv tycker jag att jag e jätte stor nu. magen har verkligen puffat ut. ,fast när man jämför med många andra så inser man att man kanske inte har sån jätte mage. =) men ändå känner man sig jätte stor hehe.

» jen

jätte fint o mysigt rum har hon ... ,drömmer oxå om att få inreda ett rosa rum =) ,men men vi får la se. anntingen det el ett till blått =)

» Marie

Ååh jag har en fråga om "my first year"-ramen ni hade på klädbyrån. Vart har du hittat den? Jag såg en sådan i en liten inredningsbutik här där jag bor väldigt tidigt i graviditeten så jag ville inte köpa den då. Nu finns den inte kvar längre och jag har inte sett den någon mer stans. Tyckte den var så fin och kul minne att spara månadskort för det första året.Superfint rum hon har lilla Jolie =)Kram

Vilken söt liten film o härlig dialekt du har =) o Jolie är lika gullig som alltid!Kram o bästaste fredagen till er vännen!

Roligt att få se! :)Hoppas ni får en bra helg!KRAM

Vad kul! Jag har dock alltid trott att namnet uttalades JolI, med betoning på i:et liksom. Tänk vilken info man får via videos, hihi

Hej!Vilken härlig blogg jag har hittat! :) Kul o få se andra barnrum. Såg en lite glimt av en klädhängare för barn i slutet av videon. Får man vara så fräck o fråga vars ni köpt den?! Tyckte den verkade super. :)


Nu har jag sett filmen! Vad kul :) Det är så roligt att se videor från bloggarna man läser tycker jag!

Anonym

fiint rum :D trodde ni utala hennes namn som Jolie(angelica Jolie) om du fattar :) nt Joli ! men hon är jätte söt :)

Jag kollade på videoinlägget igår, men glömde kommentera! Kör på videofy du, det är ju ändå ett par kronor/film och reklamen går så snabbt så den kan vi leva med :DJättejättefint i Jolies rum, önskar så att vi hade ett rum att inreda åt Lova också, det måste vara himla mysigt :D Och du har ju bara för söt röst och dialekt!! Åh, norrlänningen :D KRAM!

Vad mysigt med en liten film, du har så härlig röst och dialekt! Låter inte alls tillgjort! Superfint rum har lilla Jolie också :D Kram

isa

vilken fin film!:D

SVAR: Åh vad kul att se! Du är så söt!! För att inte tala om Jolie! : ) Superkul att ni är nöjda med tavlorna! : )


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »