Ella's Kitchen

Hej vänner!
 
När vi var på Himlabadet för några dagar sedan så fick Jolie äta mat från Ella's Kitchen för första gången. Jag plockade på mig en på affären för ganska länge sedan men sen blev det som bortglömt. Men nu i onsdags kom jag på det igen så vi tog med den och testade. Betyget blev fem Jolisar av fem möjliga, hihi :) Jolie ÄLSKADE  maten och hade hon fått hade hon lätt ätit upp hela påsen. Hon fick dock bara lite stödmat då hon annars fortfarande kräks så mycket och vi ville undvika en olycka i vattnet :) Jag och Mattias gillade att det var så himla behändigt! Man behöver inte värma maten innan utan det var bara att trycka ut rätt på skeden. När man sedan är klar skruvar man bara tillbaka korken igen och sen håller den  24h i kylskåp. Så detta mina vänner får bli dagens fredagstips :)

Kommentarer

Smidigt! Det får vi prova sen om ett tag... ;-)Ha en bra dag!

Kramar

» Evve

Nu är det sista chansen att anmäla sig i min Veckans Blogg tävling!

Klicka in och skriv "Jag är med" : http://evvesliv.blogg.se/2011/august/veckans-blogg-1.html#comment

Du har större chans att vinna om du länkar tävlingen eller följer mig via blogovin!

Emelie

Hej!

Tänkte bara berätta att min dotter har alltid varit en liten spyfröken.. Nu har vi dock kommit på varför! Hon tål inte mjölkprotein! Tänkte bara tipsa om att det skulle kunna vara därför hon spyr.

Sen vi började med mjölkfritt så har spyorna upphört!

Behöver såklart inte vad det för Jolie men det kan ju vad värt att testa:)

Ella´s kitchen is da shit ;) sen när hon blir lite äldre, kan de suga ut maten/smoothie själva, sjukt smidigt!!

Mölle och hotellet ligger en bit här ifrån, jätte mysigt ställe! Men Möllan är en stadsdel här i Malmö, en lite halvflumig del skulle jag nog beskriva det som.. men god mat från alla världens hörn har de där!

Happy Fredag sötisar! kram

» Hanna

Får prova den nån gång =)

Camilla - Mamma till Leo

Ellas Kitchen är verkligen toppen när man ska på utflykt och så!!! Kram!!

» Eleni

Maya brukar ju ibland få deras smoothie. Vilket också hon älskar!! :) Och det är ju perfekt att ha med när man ska vara ute någonstans. Vart hittade du maten? Jag har bara sett de med smoothie förut, men minns du sa att du sett maten någon annanstans :)

Här hemma gillas också Ellas kitchen, både av Viggo och vi föräldrar. Viggo älskar grönsaks grytan med bönor! Även smoothiesarna är mycket uppskattade av lille herren! Och vi föräldrar gillar den praktiska förpackningen!Hoppas att ni får en mysig dag på stan. Kram kram.

Vi har provat en sådan av ellas med men dem är sjukt dyra. Lyxbebismat;) Tävla gärna om namnsmycke i min blogg. Kram

Har tittat på dom där flera gånger i affären, dock aldrig köpt med någon hem.Varför vill man inte värma maten? Går det att värma i den förpackningen eller är det kall mat som gäller.Hur som helst så verkar det ju jättesmidigt så det får vi prova någon gång, men jag vet inte om jag skulle vilja äta kall mat?!

Purerna brukar vi köpa men inte maten.

Så mening är att man inte skall värma maten i påsen??

FY BUBBLAN så smidigt... Herrejösses!! :D

Emelie:Tack för tipset :) Just nu tror läkarna dock att det är magmunnen som spökar på henne. Dom håller extra koll på henne så det känns lugnt och bra :)Kram!

Smarrigt! :)

Emelie

Ja det trodde våran läkare oxå:) men det var inte så visade det sej:)

Jag fick själv tips att prova mjölkfritt.

På BVC sa dom att det inte var att hon var allergisk för de bebisar som var allergisk fick utslag sa dom!

Men dom tog tillbaka det när jag berättade att hon inte spydde mer när jag provade mjölkfritt:)

Du kan ju fråga läkarna om det för dom kanske inte tänker på det om hon inte har några fler symptom:)

» frida

Noel älskar oxå dom :) han har dock bara fått prova dom som de står 4 månader på som är blandade grönsaker med frukt :) Får nog testa en sån där me mat i nån dag oxå, jätte smidigt när man är iväg iaf :)

Rosanna

Jag testade efterrrätten eller mellanmålet till min son, men den får inte högt betyg :( dels rann de jättemycket när han sög i sig, å asdyr var den :/


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »