Åka pulka

Det var en skeptisk dam som satte dig i pulkan tidigare idag. Vad är det här mamma och varför ska jag sitta här nere? Ja, så såg hon ut att tänka :) Men när pulkan sedan började röra på sig blev det riktigt spännande! Man såg ju allt från en annan vinkel och att dessutom ha lilla vovven springades bredvid som man kunde vinka till gjorde ju allt ännu mer intressant. Så mycket skratt kan jag inte säga att det blev men däremot kom tårarna varje gång vi stannade. Så jag tar det som ett ganska bra betyg ändå! Så länge pulkan var i rörelse satt hon tyst och nöjd och i nedförsbackarna då det gick lite lite snabbare kunde jag nog allt ana ett litet leende :)

Våran pulka är köpt på Lekplaneten i Sundsvall och jag vet att den fanns på flera ställen på nätet förra veckan. Nu hittar jag inte igen den men jag hittade en liknande här :) Tips!
Kommentarer

Hihi så himla mysigt = ) ska också pröva med pulka då skruttan blivit piggare och det måste komma mer snö :P ha en ffortsatt trevlig dag

Svar: Ja, nu får vi hoppas att det kommer lite mer snö hemma med :D
Kram på er!
Malin & Prinsessan

Så söt hon är och vilken söt pulka.

Men så söt! Tänkte Amelia ska få inviga sin pulka de närmsta dagarna, imorn är jag ferdig med min sjätte och sista examen, sen har jag jullov i 1 månad, längtar som ett barn gör till julafton:-) jo jag frågade sist, det måste va tufft att flytta från Åre, hur kan man vilja det när man har tillgång till skidbacken hel tiden:-)? Jag längtar så mkt till och åka skidor, inviga säsongen! Lycka:-)

Svar: Ja just det, det var frågan :) Efter att vuxit upp i byn och även hunnit med några partysäsonger där så var både jag och min sambo väldigt mätta på Åre. Det är väldigt speciellt att bo där året runt och vi kände att vi hade gjort vårat där. Det jag kan sakna är såklart fjällen och naturen, men då mer att gå på långa fjällturer än själva skidbacken. Nu är det perfekt att komma hem och hälsa på men sedan åka därifrån när vi fått nog, hihi :)
Kram!
Malin & Prinsessan

» Eleni

Vad härligt att vara ute i snön och premiär köra/åka pulka! :)
Vi köpte en likadan pulka av en kompis fast i orange. Ville också ha en rosa ;) Men orange pulka för 50:- kändes också okej, hihi.
Kram!

Sååå söt hon är, allvarsam men nöjd. :)

Söta bilder!

Lena

Så söta bilder! :)

Svar: Tack Lena! :)
Malin & Prinsessan

Vad mysigt med pulkaåkning! Skönt också att hon inte väger så mycket än, minns när jag jobbade på småbarnsavdelning och drog tre-fyra barn i pulka samtidigt - det blir lite tungt! :-)

Sköt om dig!
Kram

Svar: Haha, jag tyckte det var tungt att pulsa med lillan i uppförsbackarna idag så jag kan tänka mig att det är desto tyngre med flera små ;)
Hoppas du mår bra idag!
Kram på dig
Malin & Prinsessan

haha...ja de måste verkligen vara en superkonstig grej innan de fattar :) Häftigt att se reaktionerna!

Anna

Hej Malin! din gamla klasskompis Anna här... vi har en likadan pulka till Felix fast grön och han åkte premiär turen förra helgen då de kom en massa snö:) de är så underbart att uppleva allt med dom och särskilt då de är första gången.
Våran pulka köpte vi på Barnenshus i Östersund:)
Hoppas ni mår bra:)
Kram

Sandra

Din blogg känns som en dålig kopia av Madeleines.
Det är som att du läst hennes och sen gått in och skriver det du kommer ihåg i din egen blogg. Du måste ha hört det innan, för den är helt galet lik. Bara det att hon skriver sina inlägg INNAN dej, köper rosa overall INNAN dej..

Svar: Bloggvärlden går i perioder och det är ofta väldigt lika i många bloggar, speciellt i feel-good-mammabloggarna, som det är ett gäng av och hade du haft Malins blogg högst upp på din lista så hade du förmodligen tyckt att jag härmade henne.

Gällande overallen så var det Malin som visade mig den overallen i somras, för att hon hade spanat på den tidigare (ja, vi är ute i god tid, jag och min vän, overaller sommartid, haha!) - så där var det faktiskt jag som härmade henne, bara att jag lyckades få tag på min innan henne ;)
Madeleine

Oj vad mycket snö ni fått där! Här är det knappt en cm, men snö är det ju ändå :)
vi har önskat en pulka till Charlie i julklapp, får se om han får en :)

Bala

Nej det har inte snöat i Stockholm. Det är bara mycket IS på marken. Vi bara längtar efter snön just nu! :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »