Bugaboo Organizer

Hej vänner! På självaste julafton kom det en julklapp från Bugaboo på brevlådan. Jag fick en Bugaboo Organizer som är en miniskötväska att hänga på vagnen. Perfekt nu när Jolie börjar bli lite äldre och jag inte alltid behöver ha med allt vi äger och har i packning till henne ;) Tusen tack säger jag till Bugaboo.

Min Bugaboo Organizer kommer sitta fint på Camen men passar alla vagnar. Även icke-Buggor!

När jag var nere i Amsterdam tidigare i höstas så fick vi veta att det var på gång lite nyheter nu till årsskiftet. En av nyheterna finns redan på marknaden och det är en så kallad Bugaboo Tray. Man fäster den på bygeln och den fungerar som en snacks/fikabricka till barnet i vagnen. Kanske inte aktuellt just nu men inför sommaren när vi är ute på många långprommisar kan jag tänka mig att en sådan här kan vara guld värd! Vad tror ni?

Bugaboo Tray. Enda minuset är att den inte passar på Bee+ som jag hoppas att jag lyckats spara ihop till när sommaren är här ;)
Kommentarer
Marika

Vet du om den där brickan passar på alla vagnar med bygel? Vi har en phil and teds och jag har letat efter något liknande länge :) Kram och tack för en bra blogg med många bra tips!

Svar: Jag är inte säker men jag tror att den endast passar till Bugaboo. Jag hoppas du kan hitta något liknande till din vagn!
Tack för att du läser min blogg!
Malin & Prinsessan

Sånna saker skulle jag verkligen behöva på vagnen!!:) Numera hatar man den stora skötväskan hehe:)Kram

Svar: Ja, jag har slutat använda den riktigt skötväskan helt. Hänger bara en av mina handväskor på vagnen nu för tiden :) Men denna kommer bli kanon plus att jag då får lite mer ordning i min egen väska, hihi :)
Kram!
Malin & Prinsessan

» Sofie

Diss, full plastgrej som jag tror man bara stör sig på. Likaså den där I-phone hållaren. Men visst, det passar "bloggande lattemammor". Dissar alla fjantiga extra val med sjuka pålägg annars är jag Buggamorsa ända in i den bittra själen. :)

PUSS

Svar: haha! bloggande lattemammor :P vad är vi? bloggande för mycket kaffe drickande mammor? ;)
är nöjd med vanliga mugghållaren så ser ingen funktion i den nya . ful dessutom..
men julklappen var fin, en sån skulle man kanske ha. men vad har man då i varukorgen? :P

PUSS
Malin & Prinsessan

Hej Malin!
Ville bara göra mig hörd och tala om att jag fortfarande följer din blogg, även om jag inte kommenterat på evigheter =)

Den där Tray kommer absolut få komma in i min Bugaboo samling när sessan blivit större. Vilken smart pryl!
Det jag saknar allra mest till buggan just nu är en mugghållare. Så det står högst på önskelistan.

Hoppas ni har haft en toppenbra jul och önskar Er ett fint nyår och god fortsättning!

Kramar!

Svar: Tack snälla Sara för din fina kommentar <3

Här är det också en mugghållare som står högst på önskelistan. Saknar den både under PW's för vattenflaskan och under prommisarna på stan för kaffemuggen :D

Kram till dig och din fina familj!
Ps. Jag har fått så många fina kommentarer om mössan Jolie fick av dig!
Malin & Prinsessan

Åhh vilken fin julklapp du har fått! Önskar att jag också hade varit lika snäll så tomten hade kommit en till mig också. Såg den nämligen i butik för ett par månader sen och blev väldigt sugen på en. Du får gärna skriva sen hur du tycker att den är.

kram

Spännande med lite nytt. Jag kan tänka mig båda, kanske borde slå till på en Tray :):) Bugaboo är grymma på att skapa behov :) God fortsättning!

Svar: Skrev nyss till dig på Facebook med denna länken http://lifestyleblogs.se/malin/2011/10/27/en-dag-hos-bugaboo/attachment/075/ :D
God fortsättning på er!
Malin & Prinsessan

duuu malin. såg att jolisen så gott som alltid äter samma mat som ni. hur gör ni för att få det att fungera? tänker på när det är stekt mat, äter hon det ändå? kryddar ni er mat mer i efterhand? låter ni bli att salta potatis/ris/pasta när ni kokar till hela familjen? min T äter ettårsmat nu och absolut lite salt men det är lite svårt att veta hur mycket som är okej..vore intressant att veta hur ni gör ;)
kram på dig vännen!

Svar: Näe, stekt mat undviker vi än så länge. För det mesta lagar jag i separata kastruller till henne - dvs ska vi käka potatis och köttbullar så kokar jag hennes i en egen kastrull men jag gör mycket så det räcker till flera måltider. Går oftast mest på känsla och använder mig av det vi har hemma för stunden :) Bättre tips än så har jag nog inte, haha :D

Kram fina du!
Malin & Prinsessan

» fia

men fy vad smart, den måste jag beställa till buggan!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »