Dagmar

God morgon vänner! Usch och fy vilket oväder vi har här i Sundsvall idag! Det är stormen Dagmar som har anlänt och det är verkligen helt sjukt hur mycket det blåser ute. Natten har varit ännu värre och jag var flera gånger säker på att taket skulle lyfta här hemma. Läser nu i tidningen och på Facebook att taken faktiskt har lyft på flera håll. Uscha! Jag hoppas ingen människa blivit skadad. Har ni också blivit drabbade av stormen?

Den här bilden tog jag igår när vi var ute på juldagspromenad. Inte ett spår av att stormen snart ska komma här...
Kommentarer

Ja, det blåste rätt friskt inatt kan man säga ;) Tänkte bege mig ut på en joggingtur i skogen och se om det ramlat några träd =)

» Marie

Vi vaknade också inatt och trodde taken skulle lyfta :p ska bli spännande och se hur många flyttkartonger och påsar som är kvar på balkongen

Svar: Ajdå, hade ni dem där? Hoppas det gick bra för alla grejer :)
Malin & Prinsessan

» Eleni

Ja fy vilken storm det varit i natt! Hemma hos mamma & pappa är vi nu och hjälper till med stora granar som blåst ner över deras tomt och lilla stuga här på tomten. Syrrans killes pappa har taket flygit av hos, så han skulle hit och hjälpa till men fick vända då hans pappa ringde. Verkligen hemskt hur det kan bli!

Patrik är bara ledig idag sen jobbar han på som vanligt. Låter jätte mysigt med en pulka/fika träff. Han kommer dock inte kunna vara med om vi ska ses nu i veckan. Han jobbar på som vanligt! :) Men vi kanske kan ses något iaf?! Men vi får väl se hur ni gör med Åre och så också då! :) Kram!

» Lena

Det har blåst rejält här med. Hört att träd har fallit ner lite här och där. Ibland undrar jag också när taket ska lyfta. Hoppas stormen far snabbt förbi. Kramar! :)

Svar: Här är stormen förbi nu tack och lov! Träd över hus och tak som blåst bort är resultatet efter stormen här... Skönt att det är över.
Kram!
Malin & Prinsessan


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »