Drakborgen

Idag bestämde vi oss för att göra en familjeutflykt till Drakborgen som är ett stort lekland strax utanför Sundsvall. Sist Jolie var där låg hon tryggt i mammas mage så idag var det riktigt spännande för lilla damen. I början var det mesta väldigt läskigt för att sedan övergå till att bli spännande och mot slutet var det mest skratt och bus hela tiden. Sju steg på rak har hon gått idag också lillhjärtat. STOLT MAMMA här :DKommentarer

åh så kul med drakborgen =) Var länge sedan vi var där måste juh dit snart nu då tösen blitt stor..


hoppas ni haft en mysig dag =) kram

Svar: Ja, det är ju helt kanon där så vi ska absolut dit igen också :D
Kram på dig!!!
Malin & Prinsessan

Anonym

Då var det ju er jag såg

Svar: Ja, jag svarade dig i andra inlägget :)
Malin & Prinsessan

Malin

Vi har varit där många gånger med våra stora barn, men det var premiär för Jolie för två veckor sedan. Hon tyckte att det var hur kul som helst! Vi kanske kan gå tillsammans på Drakborgens baby-lekis när det kör igång igen i januari. 7 steg - vad duktig hon är! =)
God fortsättning och stor kram fina du! =)

Svar: Ja, vi går jättegärna dit en dag med er :) Jolie tyckte det var så skoj att titta på andra barn idag så vi bestämde för att vi måste försöka ta oss ut oftare på sånt här!
Så skoj med hennes steg, det ska bli skoj att se när det lossnar :D
God fortsättning på er med! Stora kramar
Malin & Prinsessan

Frida

Hej Malin! Är inne här och kikar varje dag, men är dålig på att kommentera.
Gillar din blogg riktigt mycket och lilla Jolie är ju för söt!

Svar: Men tack vad glad jag blir både att du "presenterar dig" och att du gillar min blogg :)
Malin & Prinsessan

Nej, men vad roligt ni verkar ha haft det tillsammans idag! :) Hur går det med förkens gång?

Viktor började gå ordentligt på juldagen, nio dagar efter att han tog sina första steg. Och idag gick han till och med i sina skor!!

Kramar

Svar: Igår gick hon tre steg för första gången sedan hon gjorde det första gången :) Men idag har det lossnat desto mer och hon har tagit massor av steg några stabila och andra vingligare ;) Men som mest tog hon idag sju steg på rak. Så himla stort!!!! Ska bli spännande att se när det lossnar på "riktigt" :D
Vad duktig han är Viktor! Och vad snabbt det gått för han från första steget till att gå på riktigt. Åh så härligt, jag blir så glad för våra smås utveckling <3
Kram gumman!
Malin & Prinsessan

Åh det är så mysigt när dem börjar knata :)

Jag är inne här å kikar titt som tätt, men är värdelös på att kommentera! Hon är ju så söt lillstumpan! det är så kul att se, hon har så långt hår :) Hon ser äldre ut än vad hon är tack vare det! Jag har en lite pojke som är född 101214, och min mamma säger att han är lik skallepär ;D Hihi!!

Min största är 2, Samuel, när han var 11 månader började han gå, på en dag lärde han sig att gå som han aldrig gjort annat. Gabriel är lite över 1 nu, och jag tror aldrig han kommer att börja gå :) tänk så olika det kan vara, fastän dem är syskon!! Mysigt är det iaf när dem börjar gå! :)

Kram på dig

Vi har Leos Lekland här, får se om vi tar oss ut dit nån dag framöver :)
Och Charlie har också börjat gå. från ett par-tre steg för ett par veckor sedan till fyrtio idag! Får se om det blir mer i veckan eller om det var en lyckträff :)

Svar: Men vad härligt!!! Duktiga Charlie :D
Malin & Prinsessan

Så ni var där igår :) Jag skulle också ha åkt dit igår, men det blev idag istället.
Det är fortfarande gratis för Jolie va?


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »