För honom

Glad andra advent på er vänner! Att det redan är andra advent, det var ju första advent igår...eller? :) Idag ska jag börja dagen med ännu en liten sväng på Birsta, dock bara en snabbis denna gång och utan barn. Har en liten grej till jag måste ha ordnat med innan vi åker imorgon. Jag tror inte jag nämnt det men jag och Jolie åker hem till Åre och mina föräldrar imorgon och ska stanna en hel vecka, så mysigt! För att återgå till dagen så får vi adventsfikabesök i eftermiddag så nu gäller det att dra upp tempot lite om jag ska hinna med allt. Jag nämnde ju igår för er att mannen i huset fick ett par nya kängor. Som jag tjatat på honom att han måste ha ett par rejälare och varmare skor till vintern än de sneakers han annars jämt springer runt i. Fyra år tog det men igår gav han med sig, haha :) Visst är de snygga? Äkta skinn och priset är 899 kr hos DinSko. Julklappstips till era kära män?Kommentarer
Louise- Lokes mamma

Ja jösses.. Vart har 2011 tagit vägen?! Tiden går verkligen såå mycke snabbare nu när man fått barn..

Anette

Trevlig advent till er med. Min dotter har sen januari också börjat vakna varje natt. Antingen skriker hon från sitt rum tills man kommer in dit och hämtar henne eller så kommer till min sida på sängen och står och skriker till jag vakna. Är bara mig hon väcker också.Sen brukar det ta ett tag innan hon somnar om i vår säng någon timme till. Tur man inte har ett jobb, skulle aldrig orkar.

Saknar du inte Åre en massa? Jag är ju från Östersund och älskar verkligen Åre. Att bo i Oslo och inte ha så nära tillgång till skidbacken gör ont... Har det kommit nå snö där?

Min man har storlek 40 i skor. Finns nästan aldrig såna kängor som görs i de storlekarna tyvärr..

Du, har kommit på ett lite nyttigare recept på julgodis. Du som är kock. Vad tycks?
http://www.saratilling.se/?p=14349

Kram

Svar: Dessa tror jag finns, mannen här har stl. 40/41 :D Ska kika ditt recept ikväll, vad spännande!
Kram kram!
Malin & Prinsessan

Men härligt att åka till åre! Hoppas du får det trevligt där!
Kram

Såg en kommentar (hos Hanna kanske?) om att Jolie vaknar flera gånger/natt och ibland flera gånger/timme - EXAKT så har vi det med Elvira och det enda som egentligen hjälpt är att låta henne äta. Men så i fredags bestämde vi oss för att försöka förändra det här beteendet - för framför allt hennes skull, men så klart även vår. Och det har faktiskt gått över förväntan. Visst har hon vaknat flera gånger/natt men vi har kunnat söva om henne ganska snabbt (typ 1-5 minuter) och utan mat. Första natten fick hon sova i vagnen för då kunde vi "vagna" henne till sömns men nu andra natten sov hon i egen säng. Mat fick hon vid två tillfällen, även om målet är att hon bara ska äta en gång och så småningom noll gånger samt att hon ska sova 19.00-07.00/08.00.

Nu är Jolie lite äldre och jag kan tänka mig att det då är svårare att förändra ett invant beteende (och att ni säkerligen redan har försökt med en massa saker!), men här: http://enannandelavstockholm.se/2011/12/03/det-har-med-somn/ har jag i alla fall skrivit lite om hur vi gjort med Elvira.

Hoppas och håller tummarna för att ni får bukt med sömnproblemen, för visst tär det på en. Både som mamma, flickvän och den egna personen. Tyvärr. Stor kram!

Svar: Kan tillägga också att vi aldrig haft som mål att det ska bli så att hon skriker sig till sömns. JAG tror inte på att det är den vägen man ska gå för att få trygga barn som sover hela natten. Utan målet med det hela är att hon ska känna sig trygg i att sova i egen säng samt att hon ska vänja sig av vid att behöva äta för att somna om.
Mathilda

» Emma

Härligt för er och få åka hem till familjen ....


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »