Förmiddagssnack

God förmiddag vänner! Ny dag med ny energi, underbart! Idag tror jag att vi ska återuppta julstöket här hemma. Det var både skönt och välbehövligt att ta en paus från det då vi var hemma förra veckan men nu är jag peppad på att sätta igång igen. Mera julpynt ska fram, det ska bakas litegranna och julklapparna ska slås in. Hur långt har ni kommit i julförberedelserna? Jag tycker det är ganska mysigt att ta det lite eftersom så att man inte smäller på med allt på en gång och inte sedan har något roligt kvar, hihi :) Nu till något annat - minns ni mössan från Didriksons som vi köpte till Jolie för ett par månader sedan? Vi är helt kär i den då den sitter perfekt, är varm och dessutom väldigt snygg :) Idag hittar ni just Didriksons i Babyshops julkalender och med 30% rabatt blir det ett riktigt fint pris på mössan. Torsdagstips!

Jolie i sin gosiga mössa!

Många olika färger finns det, vi har den rosa, såklart ;)
Kommentarer

Jag ska julstöka imorgon har jag tänkt, då blir det julbakande:). Jag har gjort en del här hemma med stök och bakande men det är mycket roligt kvar:). Det är bra och ta det lite då och då så man slipper känna sig stressad också! Kram

Svar: Det har du helt rätt i, man ska ju hinna njuta av allt och inte bara stressa :)
Kram!
Malin & Prinsessan

» Ida

Jag är som dig, tar de lite i taget. Men klapparna brukar jag vänta till dagen innan (blivit tradition), så lägger jag dom under granen och detta år passar de nog mycket bra, Millie lär väl bli alldeles salig när hon får kliva upp på julmorgonen och massor med paket ligger under granen:D Igår klädde vi granen, överraskade pappan medans har var på träning så idag blir de paus med julfix och vi tar en tur på badhuset istället :D Hoppas ni får en mysig dag! Kram kram

Svar: Åh så mysigt det lät! Så ska vi nog också göra, med klapparna under granen, för det är så jag minns det sedan jag var liten :D Pirret i magen innan man la sig på kvällen den 23:e och hur spännande det var att smyga ner på morgonen för att se om tomten lämnat några klappar :D Vi har inte tagit fram granen ännu men jag tror den ska fram till helgen!
Hoppas ni får en härlig tur på badhuset!
Kramar!
Malin & Prinsessan

Vi har också en sån mössa till Oliver och jag instämmer med att den är helt underbar! Den tål allt och de håller sig varma om både huvud, kinder och haka :-)

Jag är i stort sett klar med de mesta i julväg, har bara några få julklappar att slå in :-) Ev lite mera bakning, tar lätt slut när man bakar så gott godis ;)

Ha en bra dag!
Kram

Tackar för tipset. Ska minsann klicka hem en sån till Wildingen

» Lena

Jag har alla julklappar klara och packade. Lite julbakning och sådant kvar ännu. Vi har dock inte satt upp några julstakar eftersom katt"ungen" är en riktig buse och drar ner allt <3 Men ska försöka köpa ett par stjärnor att hänga upp i fönstren snart.. :)
Tycker också det är mysigare när man tar lite i gången och inte allt på en gång ;)

» Elin

Jag tar också lite då och då när jag känner för det, tycker det är det som är grejen med adventstider, och trots att man har en liten som tar ganska mycket tid känner jag mig hur lugn som helst... Ingen press eller stress alls i år! Sååå skönt!
Älskar dessa mössor och måste nog klicka hem en till nästa år...
Kram

Lena

Nu är både vantar och mössor på väg hem till döttrarna :) Tack för ett himla bra tips! Och Tack för en ännu bättre blogg! Kram

Svar: Vad kul att du uppskattade tipset :D Hoppas tjejerna blir glada ;)
Tack för att du läser min blogg. Kram!
Malin & Prinsessan


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »