Fredagshälsning!

Okej, idag märks det på riktigt att jag är norrlänning, kan man prata segare? Hihi :)
Kommentarer

Roligt med videoblogg! ;)

Ha en fin fredagkväll! :) Kram

Hihihi vad sööööt du är Malin! Och jag gillar verkligen kläderna du har (hade?) på dig idag. Snygging! Och förresten, jag skulle aldrig gissa på att du har en liten envis tjej där hemma som inte vill sova ordentligt på nätterna. Du är ju alltid så himla pigg och fräsch! puss på dig!

underbart att få höra din härliga röst igen! kram och trevlig kväll!

Åh vad mys det låter. Jag sitter med en godispåse och ett glas vatten jag, haha! Men har faktiskt en öppnad flaska vin i kylen, kanske borde ta mig ett glas? :)
Så kollar jag på Svenska Hjältar, och gråter en skvätt..

Jamen jag har faktiskt tänkt på det förr, att du alltid är så fin och pigg och glad. Och jag känner mig (och ser ut som!) ett vrak efter en dålig natt typ. Du är supermamma helt enkelt! :p

Bloggar jag inte om kalaset kan du få ett par mmsbilder och ett eget privat litet inlägg om dagen, hihi. Men det blir nog nåt litet inlägg skulle jag tro. Ja, jag kan ju tydlugen inte hålla mig borta...

Puss o kram på dej malin :) man blir så glad av dina små videoinlägg :) o som du vet, älskar jag din dialekt hihi

Hoppas du har en härlig fredagkväll. Kramen

Svar: Men gulliga du! Jag har en superhärlig fredagskväll och jag hoppas du har detsamma <3
Puss & kram!
Malin & Prinsessan

Sötis ;-)

Kram på dig!

Haha! Kanske därför jag varit så blödig dom senaste dagarna, har jag inte ens tänkt på. Eller är det, som du säger, att jag är lika som vanligt. hihi.

Men vad söt du är! Jag vet inte om jag kan hålla med men ändå. Nähe, om man skulle ta och krypa till kojs. Undrar när männen våra kommer hem? :)

Tycker inte alls du är seg! Men det kanske är för att jag själv är norrlänning :)
Ha en bra kväll och helg gumman!
Kram

Haha ja DET var nog vinet! Nu håller jag tummarna för att du får en god natts sömn då. Jens sa att han skulle vara hemma innan tolv han, men vi får väl se. Imorgon har vi massor att göra! Det ska bakas, städas och fixas innan Elliots kalas. Jag ska ge mig på att fixa tårta och ev baka bullar och nån kaka med. Aldrig bakat bullar och tårta har jag väl gjort kanske två gånger i mitt liv, så ja, det blir intressant, hihi.

Just ja, nu kom jag på att jag glömde Jolies kalas-kommentaren. Ja för snart är det hennes tur! Vi får ha en vecka innan födelsedag och ni en vecka efter. Jolie föddes ju iaf på "rätt" sida nyår hon, hihi. Tänk att det skiljer typ en vecka mellan Jolie och Elliot. Men ändå ett år.

Åh är du norrlänning jag med, fast way higher :) Från luleå, jag har då tappat min dialekt men så fort jag åker upp kommer den tillbaka :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »