Hög feber

God morgon vänner! Som jag misstänkte igårkväll så har vi haft en väldigt vaken natt med massor av tårar. Lillhjärtat har haft 40 graders feber och varit så ledsen. Jag vet inte alls vad det är denna gången för hon är inte alls förkyld utan  det är enbart febern som spökar. Jag hoppas att hon blir piggare under dagen och att febern sjunker så vi får fira en frisk jul tillsammans.

Jolie upptäckte julgranen imorse. Här ser ni den förvånade minen igen ;)

Jolie "bläddrar" i sina böcker från Låba.

Låba träffar tomten!
Kommentarer

Åh, lilla hjärtat mitt - hoppas att hon kryar på sig snart, för allas skull <3

Massa Kramar

hoppas hon kryar på sig så jobbigt med denna feber som går nu... Många som har hög feber =( En styrke kram från oss till jolie... KRAM

Svar: Uscha, visste inte alls att det var något som gick nu men då är det säkert det hon åkt på :(
Kram tillbaka till er!!!
Malin & Prinsessan

M

Kanske tre-dagarsfeber det hade vi nyss och var inte alls roligt men är orecis vad det låter som... Med lite utslag på kroppen efter eller samtidigt.

Svar: Kan man ha den flera gånger? Hon har redan haft det en gång nämligen... Inga utslag än så länge men det kanske kommer? Hoppas det går över snart vilket som...
Malin & Prinsessan

åh din fina flicka får krya på sig!

har också fått de där böckerna :)

Emma

3-dagars febern får dom bara en gång! Hoppas hon hinner piggna till innan julafton. Kram

Nu ska jag inte leka fröken-vet-allt, men det kan vara tänder. Kira har haft feber sen maginfluensan och nu har två tänder kommit igenom plus två till är på g. Inte säkert det är samma för Jolie, men tänkte bara tipsa. Hoppas hon är sitt lilla jag på julafton. Stora krya på dig kramar till Jolie från oss! :)

Svar: Feber kan påskynda redan pågående tandsprickning men man kan inte få feber av tandsprickning har jag fått lära mig, orsaken till febern är alltid något annat :) Sen säger ju alla olika så självklart har jag kikat och inga nya tänder på gång ;)
Tack för fina hälsningen till Jolie!
Kram kram
Malin & Prinsessan

» Låba

[...] kom tidigt till Jolie i år 22 december, 2011 by admin I Malin & Prinsessans blogg hittar vi idag lilla Jolie som rotar runt under granen och hittar inget mindre än – [...]

SOm här då minus febern men en vaken natt! Ha en bra dag ändå! Här är
Mammans humör i botten men det jobbar sig upp!

Svar: Åh, drick många kaffe och ät lite julgodis så kanske humöret blir bättre ;) Stor kram!!!
Malin & Prinsessan

» Eva

Stackars Jolie!
Söt rufsig morgonfrisyr =) Hennes hår fortsätter att växa..

Haha, så söt.

Så söt, och så oskyldig ;) sötismajan där :)
Kram från mig, till er!

» Ellie

Det måste vara något som går för jag vet fler som har hög feber blad de små. Min lilla Heiey hade 40,2 i 2 dagar och var riktigt risig. Vi var då till akuten och de sa att hon hade en förkylning på gång så inom några dagar skulle det märkas. Hon hade slulln hals och halsmandlar så det är möjligt att din lilla tjej också kommer fli förkyld:(. Krya på henne kramar

Usch för denna febern.. Min stora kille hade de för någon vecka sedan.. Hade 39-40 grader i 4 dagar!! :( Även han var frisk i övrigt, bara febern som spökade.. Sen försvann den och han blev jätte pigg..
Hoppas den ger med sig fort!!

Kram

Krya på dig Jolie !!! kram från oss

Stackars lilla tjejen som inte är riktigt kry. Hoppas hon mår bättre snart så hon orkar med att öppna julklappar :)

Stackars liten! Det är så jobbigt när de är krassliga och ledsna och man inte kan hjälpa dem :( Hoppas iaf hon snart kryar på sig! Kram

Malin

Hoppas att lilla sötnosen kryar på sig snabbt, klart att hon ska vara frisk och kry till jul så ni kan njuta av den första julen tillsammans. Jag håller alla tummar och tår för att det ska bli så! =) Kram på er!

Svar: Och förresten, nu när Mattias också är ledig, passa på att sova lite extra under dagarna så du bygger på ditt sovkonto lite grann. Det ska jag göra nu när Nicklas är hemma! =)
Malin

Usch då, stackarn. Minna har haft runt 39 graders feber i 7 dagar nu men ingen vet vad det är för fel och på vårdcentralen får vi ingen hjälp. Hoppas Jolie blir frisk till jul!

Svar: Uscha, stackars Minna! Håller tummarna att även hon blir frisk till jul!
Kramis
Malin & Prinsessan

Söt hon är vid granen!:) Hoppas ni får en bra kväll! Kram

» Eleni

Hoppas att hon mår bättre snart så ni får en härlig och frisk julhelg! Maya var också så där för kanske 2 månader sedan. I 2-3 dagar hade hon över 39graders feber men hon var inte det minsta snorig eller något. Hm... Hoppas ni får sova i natt nu!! Ge Jolie en massa krya på sig kramar från oss och Kramar till er!!

Lilla sötnosen! Hoppas hon blir frisk till jul:-) Stor kram

Svar: Tack söta Yasmine!
God jul på dig och fina familjen om vi inte hörs något mer innan imorgon!
Kramar!!!!
Malin & Prinsessan

Hoppas lilla skruttan blir bra tills imorgon <3 Juni fick också så hög feber i höstas,40-41 grader och inget annat än bara feber. Ingen på vårdcentralen lyssnade på oss, och när vi tillslut åkte in på akuten med henne blev vi inlagda direkt, och dom sa att det var SÅ dåligt av vårdcentralen, för hög feber utan annat ska man alltid vara vaksam med. Juni hade urinvägsinfektion som gått vidare till njurarna, och det har även två kompisars barn haft. Hoppas såklart inte det är nåt annat än vanlig feber som lilla Jolie har! Massa kramar till er!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »